2777
2789
من همیشه میگم شوهرم بود و کت شلوارش من بودم جهیزیه م  بعد ۲۰ سال زندگی خونه و ماشین و زمین و . ...

به به خداروشکر

همیشه خوشبخت بمونین ❤

میدونم ک این روزا میگذره.. ولی گاهی خیلی سخت میشه

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن

همه متاهل ها اوایل زندگی تنها چیزی که داشتن و از مجردی مونده بود "آرامش" بود که بعداز ازدواج کم کم سلب شد و حالا به حداکثر رسیده😂😂😂

خوشبحال خودم که مجردم و آرامشم محفوظه،، درد دارما ولی حداقل دردام درد جنگ با شوهرو خانواده ش نیست دردم حاشیه های فامیلی نیست،، کی چی گفت کی نگفت،، عروستون فلان چیز و گفت به ما برخورد،، عروستون از اتاق بیرون نیومد ما ناراحت شدیم... زنت گفته غذا نمکش کمه،، چرا زنت گفت پاشو بریم دیره. و چرا مامانت به به من تعارف نکرد غذا بیشتر بکشم فقط به تو گفت.. چرا بابات یکی از بربری ها رو به ما نداد... چرا رفتیم خونشون مامانت نشست کناردامادش... و غیره... 😂😂کابوسه این چیزایی که از دوستان متاهلم و نی نی سایتیا میشنوم،، 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ربطی نداره صحبتم ولی منو نامزدم نمیخایم جشن بگیریم میخایم پولشو نگهداریم ک خونرو عوض کنیم...خان ...

منم مجبور بودم انتخاب کنم و انتخاب کردم از یسری چیزا بگذرم تا زودتر بتونیم زندگیمونو جمع کنیم

شوهرم خونه داشت ماشین داشت پس اندازهم طلاداریم

چقدر عااالی 

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
الآنم چیزی نداریم ولی اوایل ک ازدواج کردیم همسرم دانشجو بود بعد سرباز بود یعنی صفر صفر بودیم ولی الا ...

عزیزم 

چندساله ازدواج کردین مگ؟ ان شاءالله اونم میخرین ❤

ما هم بعد سه سال خدا کمک کرد اول ماشین گرفتیم و بعد با فروشش و با کلی وام و قسط و قبول اینکه بازم نرم سر زندگی یه خونه کوچیک خریدیم.. فقط همینو داریم. اونم توش رهن نشستن.. اگ خدا کمک نکنه واقعا شاید حداقل دو سه سال دیگ  اینجا بمونم

وقتی اومد خواستگاری گف ۳دونگ ماشین سنگین داره دسته باباشه هنوز که هنوزه دسته باباشه با اینکه خیلی نی ...

مبارکتون باشه  ❤

ما هم هرچی داشتیم دادیم با وام یه خونه کوچیک گرفتیم. ولی توش رهن نشستن و حالا حالا ها اگ خدا کمک نکنه نمیتونم برم سر زندگی  

مبارکتون باشه  ما هم هرچی داشتیم دادیم با وام یه خونه کوچیک گرفتیم. ولی توش رهن نشستن و حالا ح ...

ایشالا زودتر میرید سرخونه زندگیتون با دل خوشی

کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃
انشاالله روزی خودت عزیزم

مرسی عزیز دلم از دعای خیرت 

خدا از زبونت بشنوه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
شوهرم یه ماشین ارزون داشت و یه حقوق کارمندی .حمایت که نداشت هیچ کمک خرج خانواده هم بود .بعد از ۷‌سال ...

به به.. خدا ان شاءالله بیشتر برکت بده 😍

بدون کمک عروسی گرفت،زمین خریدیم‌خونه ساختیم همکف،خیلی کاراش مونده هنوز حتی سفیدکاری دیواراهم مونده،ب ...

جور میشه ایشالا.. میدونی وقتی حمایت نباشه تو این دوره و زمونه سخته ب جایی برسی