ما هیچی نداشتیم رسم چهزیه هم اینجا نیست صفر تا صد ازدواج با داماده بجز یه حلقه خلاصه از صفر شروع کردم شکر خدا با کار ازاد الان همه چی دارم
من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
ما سه سال پیش نامزد کردیم اون موقع نامزدم جز یه زمین و دوتا ماشین چیزی نداشت ولی تو این سه سال خیلی تلاش کرد واقعا زحمت کشید الان هم خداروشکر دوتا خونه و چندتا زمین و ماشین داریم
قرار بود این ماه عروسی کنیم ولی یه مشکل بزرگ پیش اومده برامون لطفا دعا کنید زودتر حل بشه بریم سر زندگیمون هردوتامون خیلی خسته شدیم از وضع دیگه🥺🌹😘
وضع مالی خانواده ی خودم عالی همگی کارخانه دار بابام با ازدواج من مخالف بود اما خودم واقعا شوهرم را دوست داشتم کم کم تونست خودش دلال بشه و فروش کنه شهرهای دیگه الان صادر هم میکنه خودمم هر جایی تونستم ماشین و سکه ثبت نام کردم سود کردیم شکر خدا وضعمون خوبه بعد از گذشت 12 سال
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
وقتی شوهرم اومد خواستگاریم حدود ۱۳ سال پیش هیچی نداشت جز پول یه پراید که تازه فروخته بود.کم کم تو دوسال که عقد بودیم با پس انداز حقوقش یه پژو خریدیم ۱۴ تومن و چندتا تیکه طلا. وقتی خواستیم عروسی کنیم ماشین و طلاها را فروختیم یه خونه ی ۶۷ متری خریدیم.کم کم دوباره ماشین خریدیم و بعد ۴ سال خونمون رو ۱۰۰ متر کردیم تو محله ی بهتر.
اون موقع پول ارزش داشت و میشد پیشرفت کرد چون ما برای هیچ کدوم از خریدهامون چه خونه و چه ماشین و هزینه های عروسی پدرشوهرم نداشت که کمکمون کنه ولی خودمون تونستیم بخریم ولی الان واقعا سخته هرچی پس از انداز میکنی تا میخوای خرجش کنی اون وسیله ده برابر شده.خدا کمکمون کنه.
پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.