2777
2789
عنوان

از استرس کنکور شبا خواب ندارم🥲یه چیزی بگین بهم آروم شم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 49 پست
تو چقدر فکر میکنی کی میدونه چند ماه دیگه ما زنده ایم یا مرده که بخوایم توی فکر اون سی هزار نفر باشی ...

قبلا اجرا شده و فاجعه ب بار اورده خواهر...سال ۹۵ با شکایت یه دختر ب دیوان لغو شد...دوباره سال ۹۷ و ۹۸ بحثشو پیش کشیدن ولی لغو شد گفتن غیرقانونیه،امسال با لجبازی میخوان اجرا کنن اینجوری💔

بهرحال ممنون بابت دلداریت توکل به خدا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم....هم ترمیم رو خیلی جدی بگیر هم مراقب درصدای کنکوری باش...اون چند هزار نفر درصداشونو شاید ...

هعی... اره خدا میدونه چقدر سخت میشه چند دفترچه ای هم کردن ،زیست خودش یه دفترچه جداست با وقت ۴۵ دقیقه فقط...میگن برا تیر هر درس یه دفترچه میدن💔 قبلا میشد وقت زمین رو ب مثلا شیمی داد ولی نمیشه

نگران نباش ان شاالله موفق میشی سال دومته؟

فارغ‌التحصیلم

حداقل دوازدهم بودم باز گوشه ذهنم خیالم راحت بود ک فوقش یه سال میمونم پشت کنکور...چون برا ۴۰۳ گفتن امکان لغو هست..فقط ما ۴۰۲ ای ها قربانی خودخواهی یه عده میشیم انگار

فارغ التحصیل  اومدم عمومیارو دی ثبت کردم جز عربی ک خراب کردم ۱۵ میشم بقیرو نرفتم افتادم درد ...

الان خرابت ۱۵ اینقدر استرس داری؟ 

بقیه خوب بدی درست میشه 

مثلا توی عمومی ها عربی از همه ضریب کمتری داره

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
فارغ‌التحصیلم حداقل دوازدهم بودم باز گوشه ذهنم خیالم راحت بود ک فوقش یه سال میمونم پشت کنکور...چون ...

منم هرچی شد امسال میرم نمیکشم یه سال دیگه کنکور بدم 

فارغ التحصیل  اومدم عمومیارو دی ثبت کردم جز عربی ک خراب کردم ۱۵ میشم بقیرو نرفتم افتادم درد ...

ببین برا اونایی ک نرفتی باید نامه میدادی ب مدرسه بزرگسالان تا برای تیر بذارنا مگر ن فرصتت میره...

خدا بگم چیکارشون کنه گفته بودن فرصت ترمیم ۱۰بار بعد گفتن ۴ بار بعد گفتن ۱ باررر

فارغ‌التحصیلم حداقل دوازدهم بودم باز گوشه ذهنم خیالم راحت بود ک فوقش یه سال میمونم پشت کنکور...چون ...

اوهومن ولی شاید ی فرصت باشه برامون بیا بهش با دید مثبت نگاه کنیم انرژی منفی نده بخودت فقط سعی کنیم خوب پیش بریم 

ان شاالله ب خواستت برسی عزیزم

ببین برا اونایی ک نرفتی باید نامه میدادی ب مدرسه بزرگسالان تا برای تیر بذارنا مگر ن فرصتت میره... خ ...

ازمون ها تموم شد

ن نامه ای دادم ن گواهی بردم

فردا میخواستم برم ولی تعطیله 

موندم چکار کنم🥲

منم همین طور ولی کاش شرایط عادلانه بود نتیجه واقعی زحمتامو میدیدم💔

به نظرم جلو چوب اخ نکش

هنوز هیچی مشخص نیس که روح و روانت اینقدر عذاب میدی

بقیم اخه نرفتم ممکنه صفر رد کنن🥲

باید اگر نمیخواستی بری، قبلش میرفتی حذفش میکردی منم زبان و هویت حذف کردم خرداد بدم

الان دیگه باید یا براشون گواهی ببری که موجه کنی یا اینکه یه راه دیگه جلو پات بزارن اما به نظرم چون غایب شدی میشه درستش کرد مهم اینه سر جلسه نرفته باشی که ازت برگه داشته باشند