گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 عنوان امروز ساعت ۱ از سرکار اومدم چه حس خوبی بود معلما قدرشو بدونید 247 بازدید | 13 پست همیشه تا ۶ سرکارمامروز که ۱ اومدم به همه کارام رسیدم واقعا واسه همین میگن معلمی شغل خوبیه واسه خانما🚶🏻♀️من باشم یه شغل دوم میگیرم اکه معلم بودم چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹 1401/10/26 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnuoshhh عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 2786 اهان هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
بریونی عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 4927 من معلمم استثنایی درس میدم وقتی میام خونه غرق خوابم از فرط خستگی چ خوشبحالی داره خدایی ن اعصاب مونده برامون ن توان
لیلا۱۸۲ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 18723 وقتی همون ساعت ۱۲ از سرکار برگردی ایقد له و لورده ای که جایی برای شغل دوم نمی مونه، سر و کله زدن با ۳۰ و چند دانش آموز اصلا راحت نیست
گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 من معلمم استثنایی درس میدم وقتی میام خونه غرق خوابم از فرط خستگی چ خوشبحالی داره خدایی ن اعصاب مونده ... من چی بگم پس تا ۶ سرکارم چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹
باله22 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 18552 واقعا کارمندی خیلی سخته برای خانما مخصوصا که بچه هم داشته باشی
گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 وقتی همون ساعت ۱۲ از سرکار برگردی ایقد له و لورده ای که جایی برای شغل دوم نمی مونه، سر و کله زدن با ... هر شغلی سخته بقیه ام که خودشونو باد نمیزنن چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹
فرشته_آبها عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 768 بله خیلی خوبه.اگرچه که نارضایتی دارند...من همیشه میگم هر کی از شرایط کاریش راضی نیست.بیاد بیرون ،یکی که دوست داره بره ...والا
گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 واقعا کارمندی خیلی سخته برای خانما مخصوصا که بچه هم داشته باشی دقیقاااااواقعا هندل کردن زندگی سخته مخصوصا مدیرتن نذاره زیاد بری مرخصی چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹
لیلا۱۸۲ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 18723 هر شغلی سخته بقیه ام که خودشونو باد نمیزنن من در مورد بقیه شغلا نظر ندادم و نگفتم بقیه خودشون رو باد میزنن، در مورد شغل معلمی گفتم که دیگه توانی برای شغل دوم نمی مونه
گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 بله خیلی خوبه. اگرچه که نارضایتی دارند... من همیشه میگم هر کی از شرایط کاریش راضی نیست. بیاد بیرو ... اره یه مدت ادما جاهاشونو با باهم عوض کنن هم دیگه غر نمیزنن هم همو درکمیکنن چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹
گیلاس_آلبالو مدیر استارتر عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 397 ان شا الله منم.معلم شم. هرچی خیره چشم خود بستم که دیگر روی مستش ننگرم،ناگهان دل داد زد:دیوانه!من می بینمشـ...❤️🩹