2777
2789
عنوان

با قرص اورژانسی باردار شدم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 28683 بازدید | 40 پست
 من قرص تقویتی و یه عالمه دارو نشدم  حالا فکر کن حکمتش چیه

والا 🤣

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

حتما زیادی خوردی که این یکی اثر نکرده

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که بارداری تو تاپیک قبلیت زدی آمپول زدی 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من سه تا بچه دارم هر سه تا سزارین تو سزارین آخر دکترم گفت دیگه بچه دار نشو چسبندگی شدید داری.

من زیاد قرص اورژانسی مصرف نکردم که بدنم عادت کنه سالی یک دوبار . بچه کوچیکم دو ساله هست. چطوری سقط کنم ؟

از گناهش میترسم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم. دو دلم

من سه تا بچه دارم هر سه تا سزارین تو سزارین آخر دکترم گفت دیگه بچه دار نشو چسبندگی شدید داری. من زی ...

من انقدر از گناه سقط میترسم که تحت هیچ شرایطی حاضر به این کار نیستم 

بازم شرایط خودتو بهتر میدونی

یه دکتر خوب برو ببین با این شرایط زایمانت چقدر ریسک داره

قرص که خوردم تو همون تایم پریود فقط در حد لکه بینی تا ۷ روز لک میدیدم فکر کردم این همون پریوده که به خاطر قرص به هم خورده نگو اصلا پریود نبوده این ماه که نشدم بیبی چک زدم مثبت شد. اصلا باورم نمیشه. مگه میشه قرص اثر نکنه. من قبلا هم مصرف کرده بودم اینطوری نشده بود