2777
2789

کامل دخول نداشتیم در حد لاپایی  ولی به ارگاسم  رسیدم  بعدش  ببخشید خودمو پاک کردم دیدم دستمال لکه ای شد لکه صورتی 

الان چیکار کنم 😭😭😭

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 ماهه اول معمولا دکتر منع میکنه چون ریسک داره انشالا چیزی نیست 

اره میدونم  تا الانم دوهفتس  اصلا نزدگی نداشتیم گفتیم لاپای اشکال نداره دیگ اما ارضا شدم 

خدایا این چه اشتباهی بود کردم😭😭😭

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
طبیعیه نگران نباش هیچ اتفاقی نمیوفته

وآقعا  خدا خیرت بده 😭😭

نگران نباش اگه تونستی دکتر برو کار سنگین نکن رابطه هم نداشته باش چون اا ر ض. ا بشی باعث میشه دهانه ر ...

یدونه شاید پروژسترون زدم و دراز کشیدم

کارسنگین که اصلا نمیکنم فقط در حد ظرف شستن و غدا پختن اونم زود زود دراز میکشم 

اینم بگم رابطمون دخول کامل نبود  در حد لاپایی

طفلک شوهرم وقتی دید لک اومد خشکش  زد خیلی ناراحت شد😭😭😭

برو دکتر دارو میده نگران نباش 

دیروز دکتر بودم گف لک بینی داشتی شیاف پروژسترون  بزن استراحت کن

منم زود شیاف زدم و دراز کشیدم

یدونه شاید پروژسترون زدم و دراز کشیدم کارسنگین که اصلا نمیکنم فقط در حد ظرف شستن و غدا پختن اونم زو ...

استرس نداشته باش بدتر میشی 

دراز بکش استراحت کن حموم اگه میری زیاد نمون زود بیا من دوستم اینجوریه دکتر بهش گفته آره شیاف بزن دراز بکش اگه باز لک دیدی برو‌دکتر ولی بری کلا بهترره

دیروز دکتر بودم گف لک بینی داشتی شیاف پروژسترون  بزن استراحت کن منم زود شیاف زدم و دراز کشیدم

خب پس نرو فعلا همون شیاف بزن یه چند روز استراحت کن زیاد پا نشو سعی کن. فعلا تحریک نشی از نظر جنسی

دیروز دکتر بودم گف لک بینی داشتی شیاف پروژسترون  بزن استراحت کن منم زود شیاف زدم و دراز کشیدم

پس جای نگرانی نیست، منم سر دختر اولم این مشکل پیش اومد برام فقط دیگه شیطونی نکن

سلام برای اینکه جای بچت سفت بشه هرروز یه قاشق نشاسته تو آب سرد حلش کنم و بخور 

برای خونریزیم خوبه منم تو حاملگیم امتحان میکردم عالی بود هماتوم داشتم خونریزی شدید

غذا درس نمیکردم شوهرم یا مادرم میکرد ظرفم نمیشستم اصلا فقط خوابیده بوده و از دسشویی فرنگی استفاده میکردم تا چهار ماهگی بعدش کم کم شروع کردم نه یکدفه ای کار کنم 

تا شیش هفت ماهگی ارضا نشدم بهدشم لاپایی😐

بالاخره جلو خودمو گرفتم اصن فکرشو نمیکردم که تحریک نشم 

ارزششو داره چاره‌ای نیس جلو خودتو بگیر عزیزم 

من همیشه بهت سر میزنم یکسال و خورده‌ایه هربار منتظر بودم باردار بشی دعات میکردم الانم خوشحالم امیدوارم بسلامتی نینی رو بغلش منی تو رو خدا نکن من تاپیکتو خوندم حرص خوردم میگم خدایا خودت بهش رحم کن 

انشاالله 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
سلام برای اینکه جای بچت سفت بشه هرروز یه قاشق نشاسته تو آب سرد حلش کنم و بخور  برای خونریزیم خ ...

سلام عزیزم دلم خوبی

ممنون که بیادمی  خدا نی نیو برات حفظ کنه گلم

باشه نشاسترو  امتحان میکنم باید فردا بخرم 

آره به سختی باردار شدم بعد ۱ سال از کورتاژ 

دقیقا پارسال این موقع ها بود باردار شدم ولی نموند برام

دعا کن اینکی  برام بمونه 

اصلا نمیدونم چطور شد وسوسه  شدیم زنو شهر وگرنه هردومون  از رابطه میترسیم 😅😅