2777
2789
عنوان

بعد از رابطه به لک بینی افتادم ۵ هفته باردارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم دلم خوبی ممنون که بیادمی  خدا نی نیو برات حفظ کنه گلم باشه نشاسترو  امتحان می ...

آره یادمه کورتاژ شدی اون موقع خیلی ناراحتت بودم همش تو فکرت بودم خودمم حامله بودم دعات میکردم از اونور که خودم تهدید به سقط بودم از اونورم فکر تو درکت میکنم 

انشاالله که خبرای خوب خوبتو بشنوم 

لطفا تا بدنیا اومدن نینیت لغو کاربری نزن تا در جریانت باشم و خیالم راحت شه 

راسی سوره حجرات بخون زاد نیس برا سقطه واقعا تاثیر داره 

صلوات خاصه حضرت زهرا س بخون اونم برا سلامتی بچت 

توکلت بخدا 

از دوتا چیز دوری کن فعلا 

اول گوشی موبایل و اینترنت و وای فای دور از خودت بزارش 

دوم رابطه اگه شوهرت خواس لاپایی باااا احتیاط کامل که بهت فشار نیاد پهلو بخواب ولی خودت ارضا نشو اگه دیدی داری تحریک میشی به شوهرت بگو صب کنه دوباره چند لحظه دیگه شروع کنه در حین رابطه بهتره فکرتو ببری سمت چیزای دیگه و پرت کنی که تحریک نشی 

سوره یس برای قابش تشکیل بشه و قلبش سالم باشه 

بببین من هرروز اینا رو میخوندم 

فک کن لخته لخته ازم خون میومد که میگفتم یکی اینا بچس وقتی میرفتم اورژانس و سونوم میکردن بچه بود چون فقط توکلم به خدا بود 

روز اکو قلبشم همش یس میخوندم خداروشکر سالمه بچم 

انشاالله خدا دلتو شاد کنه تا ماهم باشادی تو شاد بشیم

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
آره یادمه کورتاژ شدی اون موقع خیلی ناراحتت بودم همش تو فکرت بودم خودمم حامله بودم دعات میکردم از اون ...

مرسی گلم ممنونم که بیادمی 

دعا کن نی نیم سالم بیاد بغلم  امروز رفتم سونوگرافی  ساک بارداری و کیسه زده و جنین دیده شد

ولی صدای قلبشو نزاشت دکتر گف چون کوچیکه دستگاه قادر نیس صداشو پخش کنه دوهفته دیگه بیا برا شنیدن ضربان قلب

لک بینیم ندارم خداروشکر  همون چند قطره اومد موقع نزدیکی دیگ قطع شد

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه باید خیلی مراقب خودم باشم 

اول خدا بعد انشالله  به کمک دکترم ایندفعه  بسلامتی به دنیا میارم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
مرسی گلم ممنونم که بیادمی  دعا کن نی نیم سالم بیاد بغلم  امروز رفتم سونوگرافی  ساک ب ...

انشاالله سال بعد همچین شبی بیداری و داری به بچت شیر میدی و چشماتم داره از خواب پاره میشه😂....ای جان که چقد شیرینه 🥰

من وقتی استراحت مطلق بودم همش اینارو با خودم میگفتم میگفتم میشه، حتما میشه ،مطمئنم میشه 

اما و اگر نمی‌آوردم

تو هم به خودت تلقین کن تا بهترینا برات رقم بخوره

بازم شکر که تا الانش اوکی بوده مطمئن باش از این به بعدشم همچیش جوره 

موقع شیر دادنای نصف شبم همش یادت میکنم 

هم تو و هم کسانی که شرایط تو رو دارن.اسماتونو تک به تک میارم که این لحضات شیرین نصیبتون بشه انشالله

عزیزم موفق باشی بازم هراز چند گاهی میومو احوالتو جویا میشم 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
دیروز دکتر بودم گف لک بینی داشتی شیاف پروژسترون  بزن استراحت کن منم زود شیاف زدم و دراز کشیدم

همین کارو انجام بده.لک بینی هنوز داری یا قطع شده؟/تا نه.ده هفته رابطه نداشته باش.استراحت زیاد تا جای بچه محکم شده و دهانه رحم خوب بسته شه.فردا یه سونو برو

انشاالله سال بعد همچین شبی بیداری و داری به بچت شیر میدی و چشماتم داره از خواب پاره میشه😂....ای جان ...

عزیزم‌منم دعا کن نی نیم سالم بیاد بغلم بارداری سخیی رو پشت سر میزارم

اسمم نرگسه 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
عزیزم‌منم دعا کن نی نیم سالم بیاد بغلم بارداری سخیی رو پشت سر میزارم اسمم نرگسه 

حتما گل من انشاالله تو هم مامان میشی بچتونم سالم و صالح خدا بهتون ببخشه 

عزیزم توروخدا برا منم دعا کن منم نی نی میخوام 🥺

بخدا گریم میگیره وقتی میبینم پستاتونو 🥺 انشاالله همه کسایی که آرزوی مادرشدن رو دارن بهش برسن و اون طعم شیرینشو بچشن 

دوست عزیزم برای تو هم دعا میکنم تا خدا به همه شما نظر بندازه و دستای کوچولوی نینی رو تو دستتون بذاره با دلی شاد 

الهی آمین 

الهی امین عزیزم، دیشب باز خواب دیدم یه بچه رو پامه دارم میخوابونمش 🥺

الهی عزیزم🥺🥺🥺

ایشالله خوابت تعبیر میشه گلم 

دخترم ساداته هرروقت با دستای کوچولوش دعا میکنه خدا قبولش میکنه چهارسالشه🥰

میگم براتون دعا کنه به آرزوتون برسین زووووده زوود انشاالله