کامل دخول نداشتیم در حد لاپایی ولی به ارگاسم رسیدم بعدش ببخشید خودمو پاک کردم دیدم دستمال لکه ای شد لکه صورتی
الان چیکار کنم 😭😭😭
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاالله سال بعد همچین شبی بیداری و داری به بچت شیر میدی و چشماتم داره از خواب پاره میشه😂....ای جان ...
عزیززم چقدر مهربونی شما فک نمیکردم تو نی نی سایت یه دوست مهربونی مثل شما پیدا کنم،
خدا نی نیتو برات حفظ کنه و هر آرزویی داری برآورده بشه انشالله🥰🤲
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
همین کارو انجام بده.لک بینی هنوز داری یا قطع شده؟/تا نه.ده هفته رابطه نداشته باش.استراحت زیاد تا جای ...
خداروشکر همون لحظه فقط در حد چند قطره لک بینی داشتم بعدش قطع شد،سونوگرافی هم رفتم هنه چی اوکی بود،
ممنون بابت توصیه هات
خداروشکر همون لحظه فقط در حد چند قطره لک بینی داشتم بعدش قطع شد،سونوگرافی هم رفتم هنه چی اوکی ...
خداروشکر همه چی اوکی بوده.خود منم این اتفاق برام افتاد اما رابطه نه یکم پیاده روی تو هشت هفته افتادم لک بینی.شیاف با استراحت زیادویکم مراقب رابطه خیلییییی کم.تو زایمان به زور دهانه رحم وباز میکردن
نمکییییی جان و سودا جان میشه درخواست دوستیمو بپذیرین،شرایط مشابهی دارم میخوام نظرتون رو بپرسم
بله عزیزم