2777
2789
عنوان

بعد از رابطه به لک بینی افتادم ۵ هفته باردارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 40 پست
الهی عزیزم🥺🥺🥺 ایشالله خوابت تعبیر میشه گلم  دخترم ساداته هرروقت با دستای کوچولوش دعا میکنه ...

اخ الهی من فدای دستای کوچولوش بشم خیلی ممنونم ، این ماه میخوام نزدیک تخمک گذاریم اقدام کنم دعا کن این ماه دیگه باردار شم و بیام خبر خوبشو بهتون بدم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ الهی من فدای دستای کوچولوش بشم خیلی ممنونم ، این ماه میخوام نزدیک تخمک گذاریم اقدام کنم دعا کن ای ...

ایشالله همیشه خوش خبر باشی و دلت شاد باشه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
انشاالله سال بعد همچین شبی بیداری و داری به بچت شیر میدی و چشماتم داره از خواب پاره میشه😂....ای جان ...

عزیززم  چقدر مهربونی شما فک نمیکردم تو نی نی سایت یه دوست مهربونی مثل شما پیدا کنم، 

خدا نی نیتو برات حفظ کنه و هر آرزویی داری برآورده بشه انشالله🥰🤲

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
همین کارو انجام بده.لک بینی هنوز داری یا قطع شده؟/تا نه.ده هفته رابطه نداشته باش.استراحت زیاد تا جای ...

خداروشکر  همون لحظه فقط در حد چند قطره لک بینی داشتم بعدش قطع شد،سونوگرافی هم رفتم هنه چی اوکی بود،

ممنون بابت توصیه هات

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خداروشکر  همون لحظه فقط در حد چند قطره لک بینی داشتم بعدش قطع شد،سونوگرافی هم رفتم هنه چی اوکی ...

خداروشکر همه چی اوکی بوده.خود منم این اتفاق برام افتاد اما رابطه نه یکم پیاده روی تو هشت هفته افتادم لک بینی.شیاف با استراحت  زیادویکم مراقب رابطه خیلییییی کم.تو زایمان به زور دهانه رحم وباز میکردن

نمکییییی جان و سودا جان میشه درخواست دوستیمو بپذیرین،شرایط مشابهی دارم می‌خوام نظرتون رو بپرسم

بله عزیزم