2777
2789
عنوان

کیا گاز خونشون قطع شده؟😭

432 بازدید | 32 پست

برای گرم شدن و پخت و پز چیکارکردین؟

الان ماشین اداره گاز از کوچهمون رد شد و اعلام کرد فردا ساعت ۹صبح تا ۳بعداظهرگازمون قطع میشه😭

دخترمم سرماخورده شدید دماغش کیپ شده

فردا سرد بشه میترسم بدتر بشه

ینی چشماش چه رنگی بود💔

شما کجا هستین تهران؟

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قطع نشدیم ولی نمیتونیم شوفاژ رو روشن کنیم

دارم از سرما میمیرم همش‌زیر دوتا ‌پتوم ولی از سرما پاهام بی حس میشه😭😭😭😭😭 داریم عذاب میکشیم تازه سرماخوردگیم خوب شده بود

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد… 
برقی چی بگیرم؟خونه تنهام شوهرم شب کاره صبح میاد

بخاری برقی بگیر

بخدا من حالم بد شد ریختم بهم

خدا به دادمون برسه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

ما گاز داریم ولی داریم یخ میزنیم گازو زیاد باز نمیکنیم که صرفه جویی بشه به همه گاز برسه

تورو خدا صرفه جویی کنید خیلیا هستن گاز ندارن🙁

روی دخترتونو محکم بکشید اگه اب دارید یه اتیش درست کنید چای درست کنید

چقدر نام تو زیباست اباعبدالله💚یا حسین(ع)             اللهم عج لولیک الفرج‌ان شاءالله فرج اقامون امام زمان‌عج   صلی علی الله علیک یا فاطمه(س)