2777
2789

امروز بردمش دکتر بهش شربت پلارژین داد با اسپری بینی.خدا رو شکر فعلا تب نداره چیکار کنم سرفه هاش بهتر بشه بچه همش دستش ب قفسه لس سینه اشه میگه مامان درد گرفت

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

تب نداره عفونت نداره. اگ‌چرک داشت چرک خشک کن بهش میداد

دمنوش بهش بده

آویشن، گل بنفشه

شربت عسل و آبلیمو عسل

دکتر بمن گفت ممکنه تا ۲ هفته سرفه کنه و طبیعیه. 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش بخور بزار 

مرتب اسپری شا طبق دستور استفاده کن داروهاشا بده  سوپ مقوی  تخم مرغ اب پز  اب سیب  اب پرتقال در خونگی درست کن  عسل بریز توش  بده بخوره زود خوب میشه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

اگه ویروسه پسر من دوسه ماه پیش گرفت خیلی بد بود دوماه طول کشید خوب شد چند بار دکتر بردمش.اصلا سرخ کردنی و دود دوروبرش نباشه.دستگاه بخور روشن کن.مایعات و سوپ.دانه به و عناب آویشن دم کن بده چ

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
تب نداره عفونت نداره. اگ‌چرک داشت چرک خشک کن بهش میداد دمنوش بهش بده آویشن، گل بنفشه شربت عسل و آ ...

اره گفت تب نداره چیزی نیست ولی قفسه ای سینه اش درد میگیره دلم کباب میشه.دمنوش براش درست کنم ببینم میخوره

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
اگه ویروسه پسر من دوسه ماه پیش گرفت خیلی بد بود دوماه طول کشید خوب شد چند بار دکتر بردمش.اصلا سرخ کر ...

باشه ممنون دستگاه بخور سرد یا گرم

براش بخور بزار  مرتب اسپری شا طبق دستور استفاده کن داروهاشا بده  سوپ مقوی  تخم مر ...

ممنونم عزیزم الان براش اسپرم میزنم شبم براش سوپ گذاشتم

اره گفت تب نداره چیزی نیست ولی قفسه ای سینه اش درد میگیره دلم کباب میشه.دمنوش براش درست کنم ببینم می ...

اون احتمالا چون زیاد سرفه کرده اینطور شده، فشار اومده به سینه ش.

هواست باشه اگ یوقت داغ شد ببری ش دوباره معاینه کنه.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سرد بهتره

سردم دارم براش میذارم

اون احتمالا چون زیاد سرفه کرده اینطور شده، فشار اومده به سینه ش. هواست باشه اگ یوقت داغ شد ببری ش د ...

باشه حتما

شیر و نشاسته گرم کن بهش بده هوای خونرو مرطوب نگه دار ما هممون همینیم افتادیم 

دستگاه بخور گرم بذارم یا سرد

چهار تخمم خوبه، بریز تو آب باد ک کرد بده بخوره.

یکم نشاسته تو آب داغ حل کن، یکم از دما افتاد گرما گرم بخوره هم خوبه.

من دخترم بینی ش میگرفت سرفه هاش بیشتر میشد چون مجبور بود از دهن نفس بکشه. قطره بینی بریز اگ گرفته س.