2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لک و کک مک قطعا باید هزینه کنی چه بخای بری لیزر و چه بخای کرم بزنی،باید کرم خوب بگیری،وگرنه با ...

قبلا دکتررفتم اصلا فرقی نکردم فقط هزینه الکی یه ضد افتابم داد ک صورتم وبرق مینداخت دیگ. نزدم

قبلا دکتررفتم اصلا فرقی نکردم فقط هزینه الکی یه ضد افتابم داد ک صورتم وبرق مینداخت دیگ. نزدم

پس لکه هات خیلی جون سختن،اگ تونستی برو لیزر پاکسازی

پولتو الکی خرج یسری آت اشغال ارزون نکن

شوینده ،آبرسان و ضد آفتاب حتما لازم داری. 

برای رسیدگی بیشتر باید ماسک‌های مناسب پوستت استفاده کنی.اسکراب ،تونیک و تونر و پاک کننده های مناسب پوستت و...

و البته تمیزی مو روی پوست صورت به خصوص واسه اونایی که پوست و مو چرب دارن خیلی تاثیر گذاره.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
اینارو ک گفتی باید دکتر بده یاخودمم میتونم بگیرم

اگر جنس پوستت رو بشناسی خودت تحقیق کن چه مارکی بهتره یه دوره استفاده کن انشاالله که نتیجه بگیری. 

میتونی بزنی دی جی کالا و نظر کاربرها رو در مورد محصولات بخونی خیلی کمک کننده هس

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️