2777
2789
عنوان

پریود شدید چهارماه بعد از سقط

190 بازدید | 7 پست
دوسری من پریودام خیلی شدیده لخته های بزرگ دفع می کنم چیکار کنم دلیلش چی میتونه باشه؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
نه ندارم دو بار سونو دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار پست زدم نمیدونم چرا جند بار اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 13 ام مرداد کورتاژ شدم... این مدت فقط لکه بینی داشتم... دیروز رفتم دکتر گفت چون خونریزی نداشتی پس بقایا نداری .. سونو ننوشت... پریود هم یعنی دیر میشم؟!؟! وای چه شود...
میروم.. با اراده... با لبخند... تا از رو برود ... چشمان شوم... به امید مهربانیت
سپی انقدر ازم خون میره سرگیجه گرفتم هر پری شده یه سقط واسه خودش میگم نکنه عوارض قرصای سقطه که خوردم حس میکنم رحمم لغزنده شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40