2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روز بگم خداروشکر اون روزای سخت تهوع گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 75 پست
من قرص دمیترون خوردم یبوست شدم . قرص ب شش میخورم . قرص پنتو پرازول میخورم . سرم میزنم توش آمپل ب شش ...

هیچکدوم اینا فایده نداره

من تازه شدم ۱۵ هفته و یذذذذره بهتر شدم

منم ۶ کیلو‌وزن کردم دقیقا عین حال شما بودم

باید سن بارداریت بالاتر بره تا کم کم خوب شه

خیلی حس و حال بدیه درکت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعا کن منم مادر شم و همینطوری از تهوع هلاک.

ان شالله دامنت سبز بشه تو و همه منتطرا❤امیدت بخدا باشه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

من اوایل امسال مثل تو بودم ۱۱کیلو کم کردم فکرمیکردم هیچ وقت تموم نمیشه😂الان نینی کنارم خوابه

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
انشاالله بزودی مادر میشی بدون تهوع گلم 

ممنونم🥰

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بله که میگذره منم مثل شما بودم فقط لیمو ترش از وسط نصف میکردم و بو میگردم همین تا ۱۶ هفته بعد. یکم‌بهتر شدم ولی تا اتاق عمل ۳۹ هفته باز تهوع و استفراغ داشتم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ان شالله دامنت سبز بشه تو و همه منتطرا❤امیدت بخدا باشه

مرسی عزیزم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
قندم لب مرز بود ولی 5 هفته میشه هیچی نخوردم یعنی قندم بالا نرفته . تیروییدم خوبه تحت نظر دکتر غدد لو ...

من خودم قندم بالا بود تیرویدم داشتم بیمارستان بستری شدم خوب شدم 

من قرص دمیترون خوردم یبوست شدم . قرص ب شش میخورم . قرص پنتو پرازول میخورم . سرم میزنم توش آمپل ب شش ...

به بخور یا مربای به یا به خشک شده دم کن شنیدم خوبه امتحانش ضرر نداره البته نه با یه بار خوردن

یه دهه شصتی درونگرا
من اوایل امسال مثل تو بودم ۱۱کیلو کم کردم فکرمیکردم هیچ وقت تموم نمیشه😂الان نینی کنارم خوابه

منم واقعا فکرمیکنم تموم نمیشه اینروزا . من دیگه اون ادم سابق نمیشم