2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روز بگم خداروشکر اون روزای سخت تهوع گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 75 پست

تموم میشه بلاخره صبر داشته باش

من دم در دستشویی مینشستم گریه میکردم از تهوع و بالا اوردن ولی بلاخره تموم شد پسرم الان ۶ ماهشه کنارمه 😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من قرص دمیترون خوردم یبوست شدم . قرص ب شش میخورم . قرص پنتو پرازول میخورم . سرم میزنم توش آمپل ب شش ...

شکم اول هستی؟

من شکم دومم.سر اولی اینکارا رو میکردم به قول شما انگار نه انگار.دیگه کادر بیمارستان منو میشناختن.ولی درست ۵ ماهگیم خوب شدم.

الانم همین طور خیلی حالم بده.من شنبه وقت دکتر دارم باید برم.بهش میگم یکاری برام بکنه خیلی حالت تهوع دارم 🥺

من تا هفته ۱۶ همین بودم 

یک‌روز در میان سرم میزدم 

الان جفتم سرراهیه هماتوم دارم کمر درد شدید همه ی استخونای لگنم درد میکنه معدم اسیدی میشه ب شدت 

ولی همش قابل تحمله 

ده برابر این تحمل میکنم 

ولی حالت تهوع نه

تیکر تولد ۲سالگی دخترم
منم واقعا فکرمیکنم تموم نمیشه اینروزا . من دیگه اون ادم سابق نمیشم 

سل دیگه این موقع کلی دلت واسه این روزا تنگ میشه من نی نیم دوماهشه اخرای بارداری همش میگفت فقط زایمان کنم راحت شم شکمم بزرگه سنگینم و فلان ولی الان دلم واسه اون شکمه قلمبه و تکون خودناش توی شکمم تنگ شده😁

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من از بس ترسیدم ۱۰ سال فاصله انداختم🥺 امیدوارم خدا این زوزهای مازو بذاره روی دور تند😪

یعنی واقعا بزنه رو دور تند .ایشالا بزودی پیام بزاری که تهوعت تموم شده عزیزم . 

من اصلا دوران بارداری نه تهوع داشتم نه استفراغ ۲۵کیلو اضافه کرده بودم.اخرشم یه پسر۲ونیم کیلو اوردم بیرون🤣

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘