2777
2789

کاش میشد سرنوشت رو از سر نوشت...

میگن همه آدما قبلا یبار دگ زندگی کردن و این دفه دومه.من نمیدونم دفه قبل چ گناهی مرتکب شدم ک تقاص دادنم تموم شدن نداره...

تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...

تناسخ که الکیه بابا. فقط یه بار زندگی میکنی تقاص هم پس نمیدی فقط باید معمای زندگیت رو حل کنی ماهی رو هر وقت از آب بگیری بو میده عه ینی تازه اس

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یبارشم زیادیه...

اره ولی دیگه چه میشه کرد افتادیم تو آب مجبوریم شنا کنیم 

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
دارم غرق میشم.البته خیلی وقته غرق شدم

منم گاهی همین حسو دارم

ولی تا نفس میکشیم زنده ایم

یاد ننه بزرگ شوهرم میفتم بنده خدا افسردگی گرفته میگه من جان در بدن ندارم همه روحم پریده رفته هیچی تو بدنم نی نه رگ دارم نه گوشت همه تنم استخوانه 

میگم پس کی داره حرف میزنه مادر

میگه حرف میزنه دیگه روح ولی نداره

خب مگه نمیگی کاش میشه سرنوشتو از سر نوشت؟ یعنی دوست داشتی یه جوری باشه زندگیت یه آرزویی داشتی

خب شاید بتونی یه نقشه بریزی برای اون طوری که میخوای زندگی کنی

شاید خیلی طول بکشه ولی بهتر از هیچکار نکردنه 

خب مگه نمیگی کاش میشه سرنوشتو از سر نوشت؟ یعنی دوست داشتی یه جوری باشه زندگیت یه آرزویی داشتی خب شا ...

ن عزیزم دگ جوونی ک گذشت.و با دوتا بچه اصلا نمیتونم برنامه ای بریزم.فقط ی زندگی آروم میخاستم

تعطیل است مثل جمعه تمام حوصله من...
نمیدونم به یه چیز هایی مشکوکم.میه چیزی نیست ولی مشکوکم

یعنی میگی  اون زنه خراب که عطاری داشت هنوز با شوهرته؟؟ ول کن تروخدا شیر استرس به نی نی نده برن به جهنم هم شوهره تو هم شوهره من