گفت یکساعت بعد باند و بردار بستنی خوردم چیزای خنک ولی فایده نداره هر دقه داره پر خون میشه گفت تف هم نباید بکنی 🙄 تا فردا خون آشام میشم انقد خون خوردم🤢🤢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم.. من داشتم در مورد سرم پیلینگ اوردینری سرچ میکردم شماهم داشتین ازش میشه راهنماییم کنی راضی بودی واقعا یا نه من قبلا لایه بردار هایی مثل ترتینوئین استفادا کردم راضی نبودم ...الان دو دلم لک جوش دارم و میخوام پوستم روشن شه یه سری جای جوش فرو رفته دازم میگن گلیکولیک اسید اگه سطحی باشن موثره که این سرم داخلش داره واقعا دو دلم اگه راضی بودی بگیرم منم
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
سلام عزیزم من راضی بودم برای جای جوشای قرمز و اسکارای خیلی سطحی موثره
ممنون عزیزم که جواب دادی پس الان سفارش میدم. چون جای جوش قرمز دارم جدا از اسکار.. کامل جای حوشات رفتن؟؟؟ هفته ای یک بار استفاده کردی؟
اره عزیزم من در کنارش روتینم میرفتم مرتب و فیشال ماهانه جای جوشا کلا رفتن ولی اسکار عمیق دارم ...
من روتینم ژل شست شو سالیسیک اسید نوتروژینا،تونر تی تری فارماسی،ابرسان و مرطوب کننده سیمپل،بعضی وقتام ترمیم کننده لافارر ولی زیاد قرمزی جوشام کم نکرد و ضد افتاب فلویید مای، واسه این جای جوشا خیلی ناراحتم برا همین دو دل بودم این سرمم تاثیر نداشته باشه اکه بخرم😢
معجزه ک نمیکنه ولی خب موثره فیشال هم حتما انجام بده تخصصی خیلی کمک میکنه
مرسی عزیزم❤❤ شماهم مثل من پوستت چربه درسته؟ از جه ابرسانی راضی بودی؟؟
ببخش سوالم زیاد شد