2777
2789
عنوان

عصری دندون عقلمو کشیدم هنوز دهنم پر خووونه 🤢😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 95 پست
بردارمش خیلی خونریزی داره اخه چ کنم  

آبهای اضافی رو از روی لبت با یه دستمال پاک کن.

اگه بازم بود قورتش بده.

بهش فکر نکن تا بزاق کمتری ترشح بشه. یه مسکن بخور و بخواب.

دردیه که اکثر مردم حداقل یه بار کشیدن. سخت نگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبهای اضافی رو از روی لبت با یه دستمال پاک کن. اگه بازم بود قورتش بده. بهش فکر نکن تا بزاق کمتری ت ...

اوهوم همینکارو میکنم 

مسکن خوردم بهتر شد ممنونم از راهنماییت 😘

سلام عزیزم.. من داشتم در مورد سرم پیلینگ اوردینری سرچ میکردم شماهم داشتین ازش میشه راهنماییم کنی راضی بودی واقعا یا نه من قبلا لایه بردار هایی مثل ترتینوئین استفادا کردم راضی نبودم ...الان دو دلم لک جوش دارم و میخوام پوستم روشن شه یه سری جای جوش فرو رفته دازم میگن گلیکولیک اسید اگه سطحی باشن موثره که این سرم داخلش داره واقعا دو دلم اگه راضی بودی بگیرم منم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

ینی میخوام بدونم واقعا همچین تاثیری داره😢 خیلی ناراحتم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
سلام عزیزم.. من داشتم در مورد سرم پیلینگ اوردینری سرچ میکردم شماهم داشتین ازش میشه راهنماییم کنی راض ...

سلام عزیزم من راضی بودم برای جای جوشای قرمز و اسکارای خیلی سطحی موثره

سلام عزیزم من راضی بودم برای جای جوشای قرمز و اسکارای خیلی سطحی موثره

ممنون عزیزم که جواب دادی پس الان سفارش میدم. چون جای جوش قرمز دارم جدا از اسکار.. کامل جای حوشات رفتن؟؟؟ هفته ای یک بار استفاده کردی؟

ممنون عزیزم که جواب دادی پس الان سفارش میدم. چون جای جوش قرمز دارم جدا از اسکار.. کامل جای حوشات رفت ...

اره عزیزم من در کنارش روتینم میرفتم مرتب و فیشال ماهانه 

جای جوشا کلا رفتن ولی اسکار عمیق دارم هنوز هستش 

منم صب دندون یکی مونده ب اخرمو کشیدم دکتر گف تا۲ساعت بزار رو دندونت بمونه بعد بردار  الانم یکم ...

دندون عقل خیلی ریشش عمیق  تره و اینکه اخریه .. من بعد ۲ روز از دردش خیلی اذیتمم با مسکن دارم سر میکنم 

اره عزیزم من در کنارش روتینم میرفتم مرتب و فیشال ماهانه  جای جوشا کلا رفتن ولی اسکار عمیق دارم ...

من روتینم ژل شست شو سالیسیک اسید نوتروژینا،تونر تی تری فارماسی،ابرسان و مرطوب کننده سیمپل،بعضی وقتام ترمیم کننده لافارر ولی زیاد قرمزی جوشام کم نکرد و ضد افتاب فلویید مای، واسه این جای جوشا خیلی ناراحتم برا همین دو دل بودم این سرمم تاثیر نداشته باشه اکه بخرم😢

من روتینم ژل شست شو سالیسیک اسید نوتروژینا،تونر تی تری فارماسی،ابرسان و مرطوب کننده سیمپل،بعضی وقتام ...

معجزه ک نمیکنه ولی خب موثره فیشال هم حتما انجام بده تخصصی خیلی کمک میکنه

معجزه ک نمیکنه ولی خب موثره فیشال هم حتما انجام بده تخصصی خیلی کمک میکنه

مرسی عزیزم❤❤ شماهم مثل من پوستت چربه درسته؟ از جه ابرسانی راضی بودی؟؟

ببخش سوالم زیاد شد

مرسی عزیزم❤❤ شماهم مثل من پوستت چربه درسته؟ از جه ابرسانی راضی بودی؟؟ ببخش سوالم زیاد شد

اره من فوق العاده پوستم چربه ولی خدا رو شکر زیاد جوشی نیستم 

آبرسان فارم استی میزنم خیلی راضی ام .. بالانس و اوردینری هم داشتم قبلا خوب بودن .....روشم مرطوب کننده سیمپل