2777
2789
عنوان

جاری دعواکردن بچه ها

1185 بازدید | 54 پست

سلام خوبین کسی هست ک بچش تومهمونیا اذیتش کنه و تحت هیچ شرایطی ب حرف گوش نده

پسرم یکم ک زیادی شیطون ولی تا کسی اذیتش نکنه اذیت نمیکنه یا نمیزنه 

دیشب دختر جاریم دخترمو زد پسرم برا دفاع دختر عموشو زد جاریم ی سرصدایی  راه انداخت

شماهاهم بخاطر بچتون دعوا میکنین؟؟؟

اره خشت هم میدرم...

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز بچه ندارم ولی شک نکن واسه دفاع ازش هر کاری میکنم. داد و بیداد که چیزی نیست

باید تو هم تو روی جاریت درمیومدی که اول بچه ی تو دخترمو زد. پسرمم از خواهرش دفاع کرد

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

اصولا با دعوای بچه ها کاری ندارم تا بزرگ ترا دخالت نکنن منم ساکت میشینم اگه ببینم بچه هام زور بگن یا بزنن جلوشونو میگیزم ولی اگه ببینم کسی زور بگه یا بزنتشون میزارم بزنتشون حقشونو بگیره 

نه من پسرم رو بغل میکنم و از محیط دور میکنم 

شوهرم  خیلیییی حساسه سریع میگه فلانی پاشو بچه ت رو بگیر چرا اینجور فلان 

بچه دیگران رو دعوا نمیکنه ها به پدر مادرش میگه فقط 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

منم خودمو قاطیه دعوای بچه ها نمیکنم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)