2777
2789
عنوان

جاری دعواکردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 54 پست
اگر یک بزرگسال بچه آمو دعوا کنه پشتش درمیام ولی اگر دو تا بچه همسن و سال باشند نباید دخالت کرد.  ...

خب وقتی دوتا بچه دعوا میکنن یعنی بچن دیگه بد وقتی مادر بچه مقصر میره ازدل بچه کتک خورده درمیاره اینکه دوباره مادربخواد صداشوببر بالا اخر بی فرهنگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدیم خیلی شلوغ میکنه گفتم حقش نمیزد نمیخورد خودم گفتم هوای خواهرشوداشته باشه ولی انقد لش ک مگه گوش ...

افرین جواب بده. از بچت دفاع کن. لازم شد توهم داد بزن. این جاریت فکر میکنه فقط خودش بلده داد بزنه و بقیه ازش میترسن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
عزیزم غلط کرده بزنه. بچت خداروشکر پدر و مادر داره ایشالا سایتون ۱۰۰۰ سال بالای سرش. ولی فردا بزرگ م ...

باهات موافقم بچه هرکس برا خودش عزیز امروز خودش میزنه فردا بچش میزنه 

عزیزم غلط کرده بزنه. بچت خداروشکر پدر و مادر داره ایشالا سایتون ۱۰۰۰ سال بالای سرش. ولی فردا بزرگ م ...

باهشون قطع رابطه ایم  واگذارشون کردم به خود خدا

ما ماشین و خونه خریدیم اونا پول اجاره کردنم خدا نمیده بهشون چون بد بقیه رو میخوان

فقر گرفتن نون شبم ندارن آه بچه بیگناه گرفتشون

من باهاشون رفت و آمد ندارم خونمون هم نمیان جایی که اونا باشن ما نمیریم

باهشون قطع رابطه ایم  واگذارشون کردم به خود خدا ما ماشین و خونه خریدیم اونا پول اجاره کردنم خد ...

خداروشکر قطع رابطه کردین

خدا خودش جوابشونو بده الهی

من بخدا انقد مراعات میکنم بد از حرص دستوپام میلرز 

ن دیگه. باید مثل خودش باشی

میدونم واسه ما سخته سلیطه باشیم چون ذاتا جوری تربیت نشدیم که دعوا راه بندازیم

ولی بعضی جاها واقعا لازمه