2777
2789
عنوان

جاری دعواکردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم 

اما اگه بچه داشتم ،ببینم بچه ام با بچه های دیگه دعوا میکنه تا زمانی که یهم آسیبی نزنن دخالتی نمیکنم اما اگه مادر یکی دیگه  ،یچه منو دعوا کنه یه جوری که بچم بترسه یا ناراحت بشه پارش میکنم 

🌈🖤⛵

نه خیلی بدم میاد از اینکار. اصلا تورابطه بچه ها دخالت نمیکنم. نه دوستیشون نه دعواشون. فقط گاهی که دعوا میکنن و میان پیشم شکایت؛ با هردوطرف صحبت میکنم که دوستی قشنگتره، اگه باهم دوست باشین بیشتر بهتون خوش میگذره و این حرفا...حالا مقصر هرکدومشون که باشن‌. بچه ان دیگه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دختر من یه سالش بود شایدم کمتر پسر جاری ۷یا ۸سالش دوبار زد تو سردخترم یا یهو از دور با جیغ میومد طرف دخترم یه شکلک وحشتناک از خودش درمیورد دخترم میترسیدگریه میکردمامانش هم انگار بز نگاه میکردیه تذکر به بچش نمیداد شوهرم که دید یه تذکر به بچسون داد اونم نه اینکه بخواد توهین کنه یا صداش ببره بالا.حالا بهشون برخورده گفتن هر وقت اینا خونتون نیستن بگین تا ما بیایم

اگر یک بزرگسال بچه آمو دعوا کنه پشتش درمیام ولی اگر دو تا بچه همسن و سال باشند نباید دخالت کرد.  ...

اون آره. هیچ بزرگسالی حق نداره بچه رو دعوا کنه. ولی دعوای دوتا بچه خیلی طبیعیه

برادر شوهرم بچهامو میزنه زنش میگه بزن بچهاش دعوا و کتک کاری نمیکنه شوهرش میزنه بچهای منو من نمیبرم ...

😑😑😑

بیچاره بچه هات که یکی نیس تکیه گاه و پناهشون باشه و باید از عمو کتک بخورن

یعنی نمیتونی بر*ینی دهن برادرشوهرت بگی غلط میکنی دست رو بچم بلند میکنی؟ 

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
برادر شوهرم بچهامو میزنه زنش میگه بزن بچهاش دعوا و کتک کاری نمیکنه شوهرش میزنه بچهای منو من نمیبرم ...

دستش و قلم کن. چرا اجازه میدی خب؟؟؟

اونا بچه ان ماهم بچه ایم مگر؟ کسایی که این کارو میکنن عقل ندارن

حالا اگه با خونه برادر شوهرت ديوار به ديوار باشيد و به خاطر شرايط بچه هاتون هميشه با هم روبرو بشن

بعد بچه برادرشوهرت هر روز بچتو كتك بزنه يه روز موهاشو بكشه يه روز كنار چشمشو زخم بكنه يه روز لپشو يه روز دستشو

بعدم باز با هم آشتي بكنن 

بازم به نظرت اگر دخالت كني بي عقلي؟

حالا اگه با خونه برادر شوهرت ديوار به ديوار باشيد و به خاطر شرايط بچه هاتون هميشه با هم روبرو بشن ب ...

دوتا بچه ای که این شرایط و دارن نباید کنار هم قرار بگیرن‌. بجای اینکه با بچشون دعوا کنی یا با جاریت دربیفتی؛ فقط بگو حالا که بچه هامون باهم راه نمیان بهتره همدیگه رو زیاد نبینن. جز مراسم ک مهمونیایی که چاره ای نیست‌. نه تو بچت و بفرست اونجا نه اجازه بده بچه اون بیاد خونتون