2777
2789
عنوان

اصفهانی ها ادم های خیر همتون بیاین

760 بازدید | 15 پست

تایپک قبلیمو هیچکس کمک نکرد دوستان اگه واقعا میتونید کمکشون کنیدکه پیرمرد که فلج هستش وشیش تا دختر داره وبا زن مریضش که تو یه خونه که کلا یه فرش توش هستش زندگی سختی رو میگذرونن متاسفانه کمک های قبلی تموم شدن روزی یه وعده غذا میخورن وای خدا دلم کباب  شد هرکی خواست کمک کنه آدرس میدم حضوری بره ببینه یا بع خیریه  ای معرفی کنیدشون

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
سلام کدوم منطقه اصفهان 

سلام گلم زینبیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانی نیستیم 

اگر دوست داری درخواست دوستی بده اطلاعات بده بدم به نامزدم شاید کمکی کرد 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
میخواستم خیریه معرفی کنم یک خیریه هست به اسم خیریه حضرت مهدی خیابان شهید اول برن ببینن زینبیه قبول م ...

عزیزم مرده پاهاش فلجه نمیتونه جایی بره زنشم که مریض احواله شاید دختراشم نرن چون خیلی سخته برای یه دختر💔شما خودت نمیتونی معرفی کنی به کسی من خودم کاش اصفهان  بودم شهر دیگه ایم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصفهانی نیستیم  اگر دوست داری درخواست دوستی بده اطلاعات بده بدم به نامزدم شاید کمکی کرد

ممنون عزیزم نامزدتون  اصفهانن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مرده پاهاش فلجه نمیتونه جایی بره زنشم که مریض احواله شاید دختراشم نرن چون خیلی سخته برای یه دخ ...

عزیزم انشالله مشکلشون حل شه ..ولی کاش دختراش یکی دوتاشون برن سر کار حتی شده کار در خانه بیارن ولی اینطوری مشکل نداشته باشن....

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......
عزیزم انشالله مشکلشون حل شه ..ولی کاش دختراش یکی دوتاشون برن سر کار حتی شده کار در خانه بیارن ولی ای ...

کار توی خونه هم فکر کنم انجام میدن بافتنی ولی اجاره خونه چی مگه بافتنی چقدر پول توشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم نامزدتون  اصفهانن

نه عزیز ولی بخواد میتونه هرجایی برای هرکسی کار انجام بده 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
عزیزم انشالله مشکلشون حل شه ..ولی کاش دختراش یکی دوتاشون برن سر کار حتی شده کار در خانه بیارن ولی ای ...

همه از شرایطشون خبر دارن دخترا جرات بیرون رفتن ندارن همه میدونن پشتیبانی ندارن بهشون متلک میندازن خیلی سخته خیلی خدا خودش کمکشون کنه🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیز ولی بخواد میتونه هرجایی برای هرکسی کار انجام بده 

باشه گلی درخواست دادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه از شرایطشون خبر دارن دخترا جرات بیرون رفتن ندارن همه میدونن پشتیبانی ندارن بهشون متلک میندازن خی ...

عزیزم انشالله خدا کمکشون کنه

برای شادی روح بابام و خواهر جوانم صلوات...خدایا کمکم کن مشکلاتم حل بشه دیگه خسته شدم ..خدایا به بزرگیت قسم مشکلاتم و حل کن دیگه بریدم......
سلام کدوم منطقه اصفهان 

لوازم منزل و کادوی پردیس

اصفهان ارسال رایگان قییمتامون خیلی مناسب چون سود کارمون کم خودمونم میاریم درب خونتون تحویل میدیم

https://rubika.ir/pardisgalery

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان