2777
2789

اینقدری که ما امسال مریض شدیم

دخترم پنج سالو نیمشه

پسرم یه سال و چهارماه

دقیقا دوماه درگیر مریض بودیم

دوسه هفتس خوب شدیم دوباره دوروزه پسرم اسهاله و تب خفیف داره

گفتم شاید برا دندونشه

پودر کیدی لاکتم دادم ولی بی اثر بود

فردا میبرم دکتر و دوباره قصه از نو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از اول مهر درگیرم کلا دو هفته پست سر هم خوب نبودن  دختر منم نزدیک ۶ سالشه دیشب تو برف رفتیم دکتر ۱۲ شب نوبت داده ۵۰۰ دیگه دارو داده ماه پیش یک تمن رفتیم برای دو تاشون با عکس ریه و... 

الآنم عفونت گوش و تنگی نفسش برگشته 

رسما دیونه شدم از مدام مراقبت و بهانه گیری و....

امسال همش به سرما خوردگی و ویروس ها گذشت حالا شما خوبه بچه هات بودن ما همگی نوبتی میچرخید تو خونه ۵ ...

خودمم بودم ولی دیگه انگار خودم مهم نیس

سخت جون شدم

ولی بچه ها که میگیرن خیلی خسته میشم

منم روانی شدم نوبتی یا دخترم گرفته داده به من.یا شوهرم. خسته شدممم 

اون هفته دخترم خوب شد دو سری دکتر بردم.  بعد خودم گرفتم باردارم هستم.نمیشه دکتر برم. دوباره تا خوب شد و یکهفته درگیر بودم،  از جمعه دوباره گلو درد و سرفه دارم. 

سرفه لعنتی امونمو بریده. با این حالم خونه داری و اشپزی میکنم و همش داد و بیداد سر دخترم که وسایلشو جمع کنه 

کلافه شدم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
واقعا درکت میکنم..منم بچه هام کوچیکن..بزرگه تازه خوب شده‌ کوچیکه ابریزشش شروع شده..یعنی اسم بچه میاد ...

کوچیکه چند سالشه؟ دکترام انگار دکون باز کردن با یبار رفتن پیششون یه دارویی نمیدن ک خوب کنه