2777
2789

پست ۱ تا ۱،۵

روکش یک و نیم تا دو

پر کردنو نمیدونم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز سرامیکی رو زدم هزینش زیاد بود هی دو دل بود خوبه پستتون دیدم

من دندون 5 و 6 بالارو روکش کردم انقدر بدم میومد و استرس داشتم فرق کنه چون خ خوش خندم تو خط لبخندمم بود ولی واسم سرامیکی زد باید یه رب نگاه کنی تا تشخیص بدی اونم بزور خ خوب شد دکتره گف اصن فلزی خوب نیس از نظر زیبایی ولی خوب بعضیا وسعشون نمیرسه مجبورن

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
هزینرو نمیدونم ولی یه نصیحت عاجزانه دارم لطفا لطفا فقط روکش سرامیکی بزار یکم گرون تره ولی بزار

ببخشید روکش سرامیکی از چه نظر بهتره؟

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
ببخشید روکش سرامیکی از چه نظر بهتره؟

از نظر استحکام و کارایی فلزی و سرامیکی هردو برابرن ولی از نظر زیبایی سرامیکی کجا فلزی کجا

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
بالا گفتم عزیزم دندون ۴و ۵ بالا هم عصب کشی کرد هم روکش هر دورو شد ۱۱ ملیون 

اهان بله ممنون. برا من فعلا عصب کشی ۱و۸۵۰و امروزم رفتم برا قالب گیری پست ۹۸۰گرفت .

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹