2777
2789

چطور بعضیا به موفقیت خاصی نرسیدن و موقعیت معمولی دارن ولی احساس کافی بودن دارن چطوری فک میکنن من هر وقت میبینم موقعیت یه نفر بهتر از منه استرس میگیرم میگم کاش منم به اون موقعیت برسم با این که دکتری دارم و یه شغل عالی ولی میبینم همکارم فوق دکتری گرفته و مقالش بیشتره میگم وای کاش منم بهش برسم دچار احساس استرس میشم 

شما اعتماد به نفس نداری اون افرادی هم که توصیف کردید اصلا تو باغ نیستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودشونو میپذیرن همه قرار نیست بهترین چهرع

بالاترین مقام 

بهترین شغل و زندگی رو داشته باش

کافیه چیزی ک هستیو بپذیری

در کنارش خواستی میتونی برا ارتقا تلاش کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ولی اطرافم میبینم خانم یه زندگی معمولی داره خیلیم خوب و خوشحاله چطوری فک میکنه که ذهنش اصلا درگیر نم ...

کی چی بشه؟

فکر میکنم این سوالیه که هربار از خودم میپرسم،بالاتر بدست بیارم در ازای چی؟موفقیت بیشتر کسب کنم که چق؟افراد بیشتری تحسینم کنن که چی؟

کلا ادم رقابت کردن برای برتر شدن با دیگران نیستم،همینی که الان هستمو دوست دارم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
کی چی بشه؟ فکر میکنم این سوالیه که هربار از خودم میپرسم،بالاتر بدست بیارم در ازای چی؟موفقیت بیشتر ک ...

منم اینارو میگم ولی ناخوداگاهم دچار استرس میشه

شما اعتماد به نفس نداری اون افرادی هم که توصیف کردید اصلا تو باغ نیستن

این طرز فکر از کمبود عزت نفس هست

اینکه میدونه رتبه ای داره ولی برای جایگاه خودش ارزش قائل نیست

نداشتن عزت نفس بزرگترین ضعف آدم هست، انگار هیچی نداری، پوچ پوچ

منم اینارو میگم ولی ناخوداگاهم دچار استرس میشه

بنظرم میشه تمرین کرد عزیزم

نه اینکه رقابت بد باشه ها،اصلا خیلی هم تلاش برای برتر بودن خوبه.ولی خب وقتی استرس و ازار رسان باشه مصکله.

میتونی از تراپیست هم کمک بگیری.یا برای خودت تنهایی بیشتر وقت بذاری ادم هرچی بیشتر تنهایی رو تجربه کن ،یسری از آثار اجتماع تو وجودش کمرنگ میشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰