بچه ها مادرم تو سن ۱۳ سالگی ازدواج کرده به اصرار خانواده اش پدرمو دوست نداشته تا من ۲۰ ساله میشدم دعوا داشتن همیشه خونه پراز جیغ و داد ونفرین مادرم بود وقتی من ازدواج کردم میانه شون خوب شد وضعیت پدرم خوب نبود بی پول بود بندکش ساختمان بود مادرم جلوگیری نداشت هرسال بچه می آورد 😥بچه های کوچیک و بزرگ مادرم تو جوانیش خیلی پدرمو نفرین میکرد پدرم هرکاری میکرد خوشحالش کنه اما اون مغرور بود تا اینکه پدرم دوسال پیش ب اثر بیماری تنفسی فوت شد خواهر برادرام موندن کوچیک کوچیک مادرم میگه کاش خدایا یه بار دیگه زنده آش کنه رو سرم می گردونمش مادرم برای خرج و مخارج زندگیش میره کشاورزی کار میکنه حقوق روزانه آش۱۷۰ هزار خیلی سختی میکشن دلم برای پدرم. تنگ شده بچه ها دلم برای خواهر برادرای کوچیکم میسوزه خودمم وضعیت زندگیم خوب نیس منم بی پولم اما بازم کمک شون میکنم
کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف