2821
2789

از پایه اموزش میدن ولی اصلا چیزای به درد بخور یادت نمیدن بری بیرون کلاس و کار اموزی کنی بیصتر به نفعته اینو از شاگرد اول دانشگاه رشته نرم افزار میشنوی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه چیز رو بهت یاد میدن عزیزم نگران نباش.  رفتی حتماااااا باید روی ی شاخه تمرکز کنی. دانشگاه و هنرستان کلیات رو بهت یاد میدن ولی شما خودتون باید کلاسهای بیرون برید و حرفه آیی ی شاخه رو یاد بگیری.

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

رشته نرم افزار رو میدونم نه کامپیوتر

اون چیزی که از بیرون به نظر میاد نیست. بعضیا تصورشون اینه تو این رشته با انواع نرم افزارا آشنا میشن و یاد میگیرن. از این خبرا نیست. کلا یه واحد آزمایشگاه دارین که یه نرم افزاری رو بدلخواه استاد یا دانشجو یاد میدن و تموم.

بعدش همش در واقع روش ساخت نرم افزاره نه یاد گرفتن خودش.

رشته سختیه و اگر دوستش نداشته باشید به ترم دو نرسیده ازش زده میشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز