2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چرا که نه حتما برو اصلا به این توجه نکن که دست زیاد شده میصرفه یا نه.

درسته دست زیاد شده ولی  همه تمیز کار وحرف ای نیستن اونایی که حرفه ای میشن درامدشون عالیه

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
بله چرا که نه حتما برو اصلا به این توجه نکن که دست زیاد شده میصرفه یا نه. درسته دست زیاد شده ولی &n ...

ممنون عزیزم یه مقدار بخاطر هزینه اش دو دلم میگم اینهمه هزینه نکنم بعد نتونم کار کنم.به امید خدا میرم دنبالش

🤔
ممنون عزیزم یه مقدار بخاطر هزینه اش دو دلم میگم اینهمه هزینه نکنم بعد نتونم کار کنم.به امید خدا میرم ...

فقط تلاش کن خواهر من اصلا ناامید نشو تمرین وتکرار کن حرفه ای شو بعد میگی کاش زودتر رفته بودم دنبالش مطمئن باش کارت خوب باشه سالنای خوب رو هوا میزننت.

من خودم دارم کلاس شنیون میرم فوق العاده علاقه دارم با اینکه سخته ولی لذت میبرم وقتی شنیون میزنم الان یک ماه ونیم میرم از بس خوب کار میکنم توی سالن عالی مشغول بکار شدم از طرف مربیم به ۳تا سالن معرفی شدم ولی من ترجیح دادم بهترین سالن وانتخاب کنم و خداروشکر راضیم چون کم کم میخواد شنیون عروس بده دستم ومن خوشحالترینم😊

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺