2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

1167 بازدید | 15 پست

اصلاب دردنمیخوره همین جورالکی هاله میندازه خاک توسرفقط ادم وامیدوارمیکنه😡😡

صبح زدم هاله خیلی کمرنگ افتادجواب ازمایش امشبم منفی کدوم وباورکنم؟؟؟

براشماهم پیش اومده؟

چند وقته اقدامی ؟ چند روز از موعدتت کذشته؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش مطمئن تره بزعکس من فقط مدیکور قبول داشتم البته باید دوتا خط پر رنگ بندازه برای اطمینان یه هفته دیگه امتحان کن دوتا پررنگ انداخت دوباره ازمایش بده

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
ازمایش مطمئن تره بزعکس من فقط مدیکور قبول داشتم البته باید دوتا خط پر رنگ بندازه برای اطمینان یه هفت ...

هالش پررنگ نبود یه خط صورتی کمرنگ بود

اخه ازمایش منفی چجوری من امیدوارباشم

هالش پررنگ نبود یه خط صورتی کمرنگ بود اخه ازمایش منفی چجوری من امیدوارباشم

ن نمیگم امیدوار باش ک میگم برای اطمینان اصلش اینه ک شما طاقت ندارید هر وقت ده روز عقب انداختی اون موقع بی بی چک بزن قطعا دوتا خط پررنگ میوفته اگه باردار باشی دیگه الکی انقدر هاله ماله نمیبینی امیدوار و نا امید بشی

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹