2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این پسر چیه؟َ

915 بازدید | 31 پست

توی محیط کار با هم هستیم

یه نسبت فامیلی دور داریم

پسر موفق و بسیار مغروریه طوری که برای اثبات صحبتم با این فرد محبور شدم به دوست مشترکمون اسکرین چت بدم

خیلی دوست داره با هم حضوری و تنها صحبت کنیم،یه تصویر دقیق و درست از بچگی من داشت و توصیف مرد که خودم تعجب کردم،از اهداف و کارایی که قصدشو داره انجامش بده حرف میزنه،بیش از حد دوست داره کمکم کمه چه تو زمینه شغلی چه مهارتی و کلی چیز دیگه ،،،، به نظرتون طبیعیه یا من حساس شدم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبیعیه وازت خوشش اومده ممکنه بعنوان یه دوست میخواد روت حساب کنه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
پسرا واسه هرکسی از اهدافشون نمیگن

این شعری که الان توی بیوی نینی سایت نوشتم وقتی منو فالو کرد استوری گزاشت

دوستت داره و بهت ارزش میده . دوست داره باعث پیشرفتت بشه و بتونی بهش اعتماد کنی 

اینا ممکنه نشونه علاقه باشه؟یا یه حس خیرخواهی؟