من خودم دخترم سرماخورده مثللل چشب چسبیده بهم الانم رفته پتو نوزادی هاشو آورده میگه دورم بپیچ باهاش خابیده🤣🤣
از دستشویی هم دارم میترکم 😭😭
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
ای جانم طفلک خدا حافظش باشه از هررر شر و بلایی از جمله چشم نخوره دختر ناااز💓🌹 ماشاالله
لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ماشاالله ماشالله ماشالله ماشالله
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یه روز حوصله سر بررو میگذرونیم هواهم سرده نمیشه رف بیرون🙁
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔