2777
2789

می گم می خوام تنها برم کتابفروشی ، میگه میخوام بیام باهات میگم نه خودم میرم ، میگه باشه دیگه با من حرف نزن و تو دوس نداری که باهات باشم و کلا قهر میکنه و واویلااااا

وقتی میرم لیزر میاد باهام میمونه تو سالن ، وقتی دکتر بخوام  برم، کلا همه جا می خواد باشه ، اگه هم چیزی بگم یه کاری میکنه که اشکم تو خیابون درمیاد وانقد جلوی خودم میگرم که گریه نکنم که گلوم درد میگره

بچه ها من حتی وقتی بخوام از فروشنده هم بخوام سوالی بپرسم ، ادرسی چیزی باز میاد داخل فروشگاه حتی واسه ۵ دقیقه

ووقعااااا دارم گریههههه می کنم آخه من بچه نیستم ۲۱ سالمم

همش حرف خودش باید باشه ،

یادمه سال اول کنکورم درست و حسابی درس نخونده بودم شب قبلش گفتم نمی خوام برم سر جلسه تا سال بعد ،انقد منو با ۱۹ سال سن کتک زد انقد بهم حرفای بد زد که اگه بابام نبود کشته بودم اخر منو فرستاد سرجلسه و همه اون سال تحقیرم کرد ، تا سال بعدش قبول شدم ، 

خیلی اذیتمممممم ، کاری کرده که به خودم  بگم هیچ وقت بچه نمیارم که اذیتش کنم هیچ وقتتتتتتت ، بعدش میگم خدایا شرمنده ،نشنیده بگیر ازم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مامان من جایی باهام نمیومد الانم ک متاهلم میرم خونشون جایی نمیاد با من ولی نمیدونی زنگزدنش رو مخه 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

کافیه پام بزارم بیرون یکساعت ک گذشت زرتو زرت زنگ میزنه 

چرا نیومدی کجا موندی ...ینی کاری میکنه ول کنم برم خونه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

تا خودم مادر نبودم میومدم مادرتو محکوم میکردم که آره یه کم فکرشو بازتر کنه چه خبر قدیمی نباشه این حرفا ولی اون فقط یه مادر زیادی نگران و زیادی مسئولیت پذیره یه مادر که عشقش افرادی باشه رفتاراشم افراطی میشه که از دیدگاه من مادر کاملا طبیعیه ولی....امیدوارم وقتی بچه م بزرگ شد منم رفتارامو بتونم کنترل کنم هردومون اذیت نشیم

یکبار جدی باهاش صحبت کن ک دیگه بچه نیستی و خودت باید کاراتو انجام بدی 

و بهتر بود اگه اخلاقشونو میدونستی دانشگاتو ی شهر دیگه بزنی

چندبار تنها برو و بیا تا عادت کنن، حتی اگه ناراحت بشه

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 

عزیزم درکت میکنم تو هم دوس داری مستقل باشی ولی مادرت هم متوجه نیست اذیت نیشی فکر میکنه داره واست تمام کمال مادری میکنه و به خیال خودش صلاح ات رو میخواد

بابات نطرش چیه؟ اگه با بابات صحبت کنی میتونه مادرت رو قانع کنه ؟

خواخر برادر بزرگتری نداری با مامانت صحبت کنه

از بچگیم کارش همش مقایسه کردن با این و اون بوده ، تا الان که دندون پزشکی می خونم هم حتی ادامه داره 

من خستمممم ، من حتی اختیاری روی پوششم ندارم همش نظر میده همش 

از نظر اون من حتی اگه یه رژ لب بزنم عیبه 

من با بدبختی اجازه داد ابروهام بگیرممم پارسال  اصلا آرزو بود برام 😭😭😭😭

واقعاااا خستممم