2777
2789
عنوان

یه هفته قبل عقد خواهرشوهر زنگ زد

808 بازدید | 50 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنین

یه هفته قبل عقدم خواهر شوهرم زنگ زد و گفت اره ما خیلیی رفت و امدی هستیم اگه شما اینطوری نیستین من به مادر پدرم میگم کنسلش کنن و کلی تهدید با اینکه مادر پدر من بله برون گرفتن و حدود ۶۰ نفر مهمون اوردن خونمون و کلی پذیرایی شد ازشون تازه بعدشم گفت اره اون که از بله برون که مهمونامونو کم کردین(میخواستن ۷۰نفر بیارن تو خونمون مامانم گفت جا نمیشن کردنش ۶۰ تا) و اره خلاصه کلی تهدید که من میگم شما اینجوری هستین برادرشم خونه نبود که بهش بگه اینجوری باهام صحبت نکنه خلاصه هیچی منم گفتم اگر قراره سر همچین چیزایی خراب بشه خب بشه ولی من مهم برام اینه که عشقم همچین حرفاییو بهم نزده و اگه قراره شما از همه چی حرف در بیارید زندگیمون نابوده بعد هیچی مادر شوهره از اون دور داد زد که کنسله کنسله دم در اوردی منم گفتم من با شما حرفی ندارم خدانگهدار هیچ‌بی ادبیم نکردم حالا الان خانوادم دیگه نمیذارن پسره هم یه سره زنگ و عذرخواهی از طرف خانوادش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق خانوادم خودتو بدبخت نکن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

وای خدا اینا دیگه کین خوب گفتی بگو عزیزم یک دفعه بعد عرسی هم بیا بین ما بخواب خجالت نکش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️