2777
2789
عنوان

یه هفته قبل عقد خواهرشوهر زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 50 پست

اگه پسره رو میخوای باید تو برگه عقد نامه مکتوبی بنویسی شرط و شروط ک حق دخالت ندارن تو زندگیتون. درصورت دخالت طلاق. یا قطع رابطه با پدرو مادر

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین اسی منم سه سال پیش تو موقعیت تو بودم الان مث سگ پشیمونم چرا اوکی دادم

نه خودم ارزش و حرمت دارم نه خانوادم 

مطمئن باش تو خونه نمی مونی 

مشاورم اینو بهم گفت گوش نکردم الان مث سگ پشیمونم 

فقط توسری خور شدم هر کی هر تصمیمی میخواد واسه زندگیم میگیره شوهرمم بی خیالی طی کرده اصلا فکر من نیست 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرررررو  اينا اذيتت ميكنن مخصوصا اگر پسره تحت تاثير قرار بكيره

جالب اینجاست پسری که عاشقشم تماما زیر سلطه خانوادشه هم تو مغازه پدرشه هم خرج همه چیمونو خانوادشون دادن 

کار درستی کردین

این تاپیکمو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10075000/هیچ-وقت-سنگ-ی-پسر-و-قبل-ازدواج-به-سینه-نزنید?postId=268327371

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
حسادت زنانه موج میزنه🤭💔

دقیقا وقتیم که شب یلدایی اورده بودن خونمون همه کف کرده بودن از خونه زندگیه ما خب خداروشکر خوبه خونمون خانوادم پذیرایی کردم همه جوره کناراومدن منم ۱۸ سالمه پدرم به زور راضی شد ولی نمیدونست اینا اخلاقشون اینطوریه که خواهرشوهره که اونم ۱۸ سالشه یه تنه بینمونو به هم زد البته الان منو پسره باهمیم ولی چه فایده

جالب اینجاست پسری که عاشقشم تماما زیر سلطه خانوادشه هم تو مغازه پدرشه هم خرج همه چیمونو خانوادشون دا ...

دوران عشق و عاشقیم تموم میشه باور کن بعد ازدواج همه چی عادی میشه. با این خانواده و رفتارا نو میمونی ی دنیا تنفر از خانداس و خودش و خودت نه راه پس داری نه پیش. 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
کار درستی کردین این تاپیکمو بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/10075000/هیچ-وقت-سنگ-ی ...

تاپیک واسه شوهر های مرطوب هست؟ این مردا که جز زن و بچه خودشون فکر همه هستن  

جالب اینجاست پسری که عاشقشم تماما زیر سلطه خانوادشه هم تو مغازه پدرشه هم خرج همه چیمونو خانوادشون دا ...

الان ازدستم ناراحت میشی ولی بهت میگم یک درصدم شک نکن دور این اقا وخط بکش وگرنه هرروزت استرس و جنگ اعصابه بخصوص اینکه استقلالم نداره .اینها قبل عروسی جنگ و سروع کردن و خدادوستت داشت الان خودشونو نشون دادن خودتو قربانی احساساتت نکن پس فردا همین اقا میگه تو مقصری خونوادم از اول حق داشتن 

واااا عقل ندارن انگار ملت  واسه خودنمایی برمیدارن اره و اوره و شمسی کوره هم دعوت میکنن تو این ...

به خدااا خونمون داشت میترکید خونمون ۱۵۰ متره حالا حساب کن ۷۵ نفر ریخته بودن معمولا برا بله برون ۲۰ نفر میارن نهایت تازه بعدشم این همه طلب کار نیستن البته بگما حالت شب یلداییم داشت ولی چه فایده که فقط براچشم و هم چشمی بود

بنظرم خودتو بدبخت نکن ردشون کن برن سنی نداری خوب شد خوب فهمیدی درگیر احساسات نشو اون پسرم زیر دست همین مادر بزرگ شده 

دو روز دیگه خرشون از پل بگذره هر بلایی بخوان سرت میارن

شوهر شمام تحت سلطه خانوادشه؟

نه که وابسته مالی باشه 

ولی خودش و واسشون جر میده 

من نفر صدم زندگیش هستم

هیچی به هیچی 

خاک تو سرم که موندم باهاش