2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به دوست هم اعتماد میکنن من تنهادوست ورفیقی که بهش اعتماد دارم فقط یدونس اونم ۱۲ ساله باهاش دوستم ...

بلاخره یکی باید باشه ک بشه مشکلاتو و خوشیاتو باهاش باشی و چهارروز دیگه ازهمونا استفاده نکنه بکوبه توسرت منم دنبال اون یه نفرم 

توحاضری واسه رفیقت جون بدی؟خوب فکرکن بگو

منظورم این نیس ک واقعا جون بدی منظورم اینه ک پایه همه کار هستن بیرون تفریح پای غم و غصه همه چی ولی من نمیدونم چرا نمیتونم کسیو پیدا کنم ☹

منظورم این نیس ک واقعا جون بدی منظورم اینه ک پایه همه کار هستن بیرون تفریح پای غم و غصه همه چی ولی م ...

اهل کجایی چندسالته ،محیط هم تاثیر داره شاید بتونی درآینده پیداکنی

26 سالته هنو دوستی نداری مگه میشه شاید باهمه بداخلاقی میکنی یاوقت نمیزاری  برودانشگاه &nb ...

نمیشه راجب خودم نظر بدم ولی بداخلاق نیسم و اینکه شرایط دانشگاه نیست دنبال کسیم ک هم شرایط خودم باشه من یه فسقلی کوچولو دارم

نمیشه راجب خودم نظر بدم ولی بداخلاق نیسم و اینکه شرایط دانشگاه نیست دنبال کسیم ک هم شرایط خودم باشه ...

پس شوهردارین چرادیگه دنبال دوست می گردین بهترین دوست انسان خانوادشه مخصوصا همسر

پس شوهردارین چرادیگه دنبال دوست می گردین بهترین دوست انسان خانوادشه مخصوصا همسر

من همسرمو واقعا دوسدارم ولی بنا ب شرایط اقتصادی خوشگل کشور عزیزمون از ۵صبح تا۱۰شب نیست وقتیم میاد ازخستگی رو کاناپه خوابش برده و من دنبال یه دوست هم جنس خودمم که باهم درارتباط باشیم و ازتنهایی دربیام همین

من همسرمو واقعا دوسدارم ولی بنا ب شرایط اقتصادی خوشگل کشور عزیزمون از ۵صبح تا۱۰شب نیست وقتیم میاد از ...

تنهایه جاهست میتونی دوست پیدا کنی اونم دانشگاه که اونم میگین شرایطشوندارین 

میتونین برین کلاس های مختلف یاباشگاه اونجاهم میتونین یه مدت میگذره ولی دوست پیدامیکنین یکم باید پایه باشین مثلابعدکلاس بگی بیابریم فلان جایه چیزی بخوریم یا پارکی یاجایی