2777
2789

دو تا از عموهام با خانوماشون و مادربزرگ پدربزرگم میان 

ولی بابام و داداشم بیرونن 

مامانم ارایشگاه و من خونه تنها 

کلا انگار نه انگار دوساعت دیگه میان 

بیخیال کی بودی تو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کنم منم اهنگ گذاشتم واسه خودم چند دقیقه قبل هم میرقصیدم 😂

آفرین ادامه بده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چه کنم منم اهنگ گذاشتم واسه خودم چند دقیقه قبل هم میرقصیدم 😂

مامانت نمونه بارز خانواده شوهر دوسته😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خونتون مرتب و تمیزه؟شاید میخوان از بیرون عذا بخرن

اره خونه مرتبه 

صبح مامانم خورشت رو درست کرد بابامم قراره بیاد برنج رو دم کنه 

بعد تازه ساعت ۶ونیم مامان و داداشم میرن دکتر پوست حالا تا کی وقت ببره خدا میدونه  

خودم خندم گرفت اینارو نوشتم خدایی چقدر ریلکس

اره خونه مرتبه صبح مامانم خورشت رو درست کرد بابامم قراره بیاد برنج رو دم کنه بعد تازه ساعت ۶ونیم مام ...

واقعا؟؟😂😂😂😂😂 

دکتر نزدیکه حالا؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بخدا اصلا درمورد مهمون استرس نداره 😂

خیلی خوبه ها

البته از خودشم مطمینه خوو

به همه کاراش میرسه

نه😂فکر کنم مهمونا برسن یه دور چایی هم بخورن خودشونم مراقب غذا باشن بعد مامانم بیاد

خدا کته به شام برسه حداقل😂😂😂😂