2777
2789
از الان برای عید خرید کن من‌یه وام ۱۰ تومنی دستم اومد هر کاری کردم دلم‌نیومد بدم‌طلا بخرم الکی بنداز ...

نه من حیفم میاد آخه 

این چهارتومن وام خونگی بود که خودم از پول ماهیانه ام ماهی ۳۰۰ میدادم این ماه قرعه ام افتاد 

لباس و خوردنی و لوازم ارایشی و اینا بخوام همسرم میخره این چهارتومن گفت ماله خودته برو هرچی دلت میخواد بخر 

منم خانم خونه ام حقیقت دلم میخواد وسیله خونه بخرم چون بیشتر بدردم میخوره ولی نمیدونم چی بخرم هرچی میخوام گرونه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه

نازن

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اگه کمه بدردت نمیخوره بده من 700میدم رژ دایم  700میدم بن مژه  350میدم لیفت مژه  1 ...

عزیزم قابل نداره 

خخخخ از شما هم ۴ رو رد کرد 

دوتا ۴ هم باشه کمه براتون 😁😁

والا برا منم ۴ از این جهت که لباسی و لوازم ارایشی بخرم کم نیست 

ولی حیفم میاد پولمو بدم 

چون از پول ماهیانه ام میدم وام خونگی این ماه قرعه ام افتاد ۴ تومن 

لوازم ارایشی و لباس شوهرم برام میخره هروقت نیازم بشه 

این ۴ تومنو همسرم گفت برو هرچی دلت میخواد بخر 

وگرنه میرفتم لباس عید میخریدم آماده ولی خب همسرم گفت لباس عید خودتو پسرمونو میدم ماه بعدی برین بخرین 

این ۴ تومن ماله خودته از پول ماهیانته هرچی دلت میخواد برو بخر 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
پرده بخر از اون توریا یا اقساطی

میتونم با چهارتومن بخرم ؟؟؟

چون خودمم دلم میخواد وسیله خونه بخرم چون پول خودمه 

به همسرم وسیله خونه بگم میگه مثلا بعدا یا مثلا فعلا همین خوبه بعدا میخریم با تاخیر میخره 

یا میگم نهار خوری بخریم میگم حالا زمین بشینیم دور هم بخوریم مگه چی میشه 

دیگه برقی هم اکثرا از جهازم داشتم یکی دوتایی هم نداشتم خودش چندوقتا خرید 

یا مثلا بگم فلان ظرفه یه تومنه بریم بخرم بنده خدا حرفی نمیزنه میگه اگه دوسش داری چندوقت دیگه بریم برات میخرم ولی خب این همه ظرف استفاده نشده داری میخوایی چکار استفاده نمیشن دیگه میدونم ته دلش خوشش نمیاد بخرم 

ولی خوردنی هر چی بگم میخره تا چندساعت بعد 

لوازم ارایشی بخوام پول واریز میکنه برام 

لباس بگم نداریم میگه هرچی نداری بگو چقدر برات واریز کنم برو بخر 

ولی وسیله خونه میگه اندازه استفاده بخاطر همین زیاد دلو رمق نمیده به خریدش با این حالم چیزای کوچک هروقت پول داشته  هرچی گفتم خریده 

ولی خب این چهارتومن ماله خودمه دلم میخاد بدون هیچ حرفی منتی هرچی دلم میخاد وسیله خونه بخرم 

میتونی پارچه پرده ای بخری فعلا هزینه دوختشو بعدا خرد خرد جمع کنی

ایول این فکر خوبیه مرسی عزیزم 

آره اگه پارچه این قیمت بتونم بخرم خوبه 

من رفتم پرده اماده سوال کردم خیلی قیمت بالا بودن 

ولی اگه بتونم پارچه شو بخرم که عالی میشه 

دیگه برا دوختش  یکم خودم پس انداز کنم بقیه شم مخ شوهرمم میتونم کمو بیش بزنم 😁

میتونم با چهارتومن بخرم ؟؟؟ چون خودمم دلم میخواد وسیله خونه بخرم چون پول خودمه  به همسرم وسیل ...

تا جایی که قیمت کردم پرده توری حریر بدون پارچه ۳متری گفت دو تومنه ....

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
😁 خط بزن بعضیا رو کم آوردی که

کارش نداشته باش 

ان شالله ماه بعدی زن داداشم یا مامانم قرعه شون افتاد میگم اونا هم ۴ تومنشونو بدن این کاربر عزیز 😁😁🤣🤣

والا منم  اگه بخام لباس و لوازم ارایشی بخوام بخرم دوتا ۴ میلیونی هم کمه  

ولی خب من حیفم میاد ۴ تومن وام خونگی از پول ماهیانه ام رو بدم خرج ارایشگاه و لباس  اینا کنم چون همسرم اینارو وظیفه خودش میدونه پولشو بهم میده هروقت بخوام 

اگه وسایل شخصی نمیخ.ای یک تابلو بگیر قاب عکس نقره بگیر

مرسی عزیزم خیلی ممنونم 

آره اینم خیلی فکر خوبیه اصلا تو فکر قاب نبودم 

آره تابلو هم میتونم بگیرم اتفاقا برا پذیرایی کلا یه تابلو کوچک دارم 

برم یه تابلو خوشگل بخرم برا دیوار بزرگ پذیرایی 

عزیزم قابل نداره  خخخخ از شما هم ۴ رو رد کرد  دوتا ۴ هم باشه کمه براتون 😁😁 والا برا م ...

سلامت باشی،عین قابله عزیزم ایشالا به دل خوش بهترین چیز رو بخری ،لباس مجلسی بخر برا عروسی داشته باشی ،وقتی عروسی میشه یهو کلی خرج میاد روی دست

کارش نداشته باش  ان شالله ماه بعدی زن داداشم یا مامانم قرعه شون افتاد میگم اونا هم ۴ تومنشونو ...

خدا خیرتون بده خیالم راحت شد یعنی الان دوتا چهارتومن دیگه هم دارم    مبل و تلویزیون و میزش و کتابخونه و طبقه اتاق بچه ام  و نرده راه پله هم می‌خوام ،فکر کنم بازم کم اومد اره؟   این دفعه خیلی هم کم اومد   دیگه با وام و اینها هم درست نمیشه،

یه ماشین خوب هم اگه از آسمون البته یواش که داغون نشه هم بفرستن دیگه عالیه ولی 

یه خونه توی شهر هم لازم دارم ،همه کاربرای نی نی سایت وامهاشون رو بدن من شاید فرجی بشه خدایا فعلا شکرت 

خیلی خوشگله مبارک باشه 😍

فدات عزیزم 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
مبارکه نازن

مرسی فدات

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽