2777
2789
تو خونه نهار خوری ندارم ولی قیمتشون خیلی بالاس  پرده خونه مون داره خراب میشه بازم قیمت پرده ...

پرده بخر از اون توریا یا اقساطی

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز ی گوشواره خریدم سه تومن یک گرم و سیصد سوت اینقد نازه🤩

عزیزم مبارک باشه 

من خودم گوشواره دارم 

اگه بخوام بخرم برا پس انداز باید بخرم 

الانم که خیلی گرونه 

دلم میخواد یه چیزی بخرم استفاده کنم 

طلا و اینا همسرم پول داشته باشه برام میخره اگرم به مشکل بخوریم میفروشیم

این چهارتومن وام خونگیه ماله خودمه دلم میخواد یه چیزی بخرم استفاده کنم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عندالله نمیشه همه رو می‌خوام اگه از اسی بگیرم بقیه اش هم باید از شوهرم بگیرم ،لیزر رو فعلا بیخیال شد ...

اییییییی🙂

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
 برو لباسای عید بخر یا به وسیله ای که برا خونه نیاز داری من بودم همون طلا میگرفتم حتی بقول خو ...

لباس عید همسرم پول لباس خودمو پسرمو میده هرچی بخوام بخرم 

طلا هم همسرم پول داشته باشه برام میخره هر وقتم به مشکلی بخوریم راضی باشم میفروشه 

مثلا طلاهای عروسیم فروختم برا خرید خونه دوباره کم کم یه دونه یه دونه برام میخره هروقت بتونه بعدا هروقتم بخواد من راضی بشم میفروشه مثلا برا خرید زمین ماشین هرچی 

لباس و خوردنی و وسایل آرایشی هم نمیخوام بخرم چون برام میخره هروقت نیاز داشته باشم 

دلم میخواد وسیله خونه بخرم که برقی هرچی نیازم میشه دارم 

نهارخوری ندارم گرونه نمیتونم 

پرده خونه مون دیگه داره خراب میشه بازم خیلی گرونه پرده بزرگی میخوام 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
لباس ادکلن کفش جنس خوب بگیر برا خودت خرج کن خواهشن بیخیال کم و کسری خانه

آخه من از لحاظ لباسی و لوازم آرایشی هروقت کم کنم نداشته باشم نیازم بشه به همسرم میگه بنده خدا پول برام واریز میکنه میرم میخرم 

خوردنی هم هرچی بخواییم میخره برامون 

دلم میخواد وسیله خونه بخرم چیزای گرون قیمت پولشو نداره ولی مثلا بگم فلان ظرف و ظروف یا فلان وسیله برقی کوچک اینارو ندارم بگم به همسرم  میخره برام حالا با یکم تاخیر 

دیگه بخاطر همین دلم میخواد وسیله خونه بخرم 

وسیله برقی واسه اشپزخونه ت کامله چیزی کم نداری؟

تقریبا چیزایی نیازم میشه دارم از جهازم 

ساندویج ساز نداشتم چندوقت همسرم خرید 

چای سازم خراب شده بود خرید برام 

جواب یکی از کاربرا نوشتم که اونایی نیازم میشه برقی دارم 

Ax Ax

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
عکسشو بذار منم میخوام بگیرم

گذاشتم عزیزم ببین 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
خب طلا بخری پس انداز میشه. میتونی باچهارتومن یه چیز سبک برداری ولی اگه نمیخوای پش انداز بشه میتونی ...

نه طلا نمیخوام 

میخوام یه چیزی بگیرم استفاده شه 

لامصب پولمم دستم باشه امروز صد فردا دویست پس فردا ۵۰ همینجور الکی میخرم و الکی خرج میشه 

خوردنی و لوازم آرایشی و لباس اینارو هروقت نداشته باشم به همسرم میگم برام پول واریز میکنه میخرم 

این چهارتومن از پول ماهیانه ام وام خونگی ثبت نام کرده بودم چندروز قرعه ام افتاد ماله خودمه همسرم گفت برو هر چی دلت میخواد بخر 

حالا نمیدونم چی بخرم 

چون خانم خونه ام حس میکنم وسیله خونگی بیشتر بدردم میخوره و بهتره برام ولی نمیدونم چی بخرم واقعا 

چون چیزای دیگه همسرم میخره خودش 

عکس عکس

گذاشتم