2777
2789
عنوان

هدیه ی عروسی

113 بازدید | 8 پست

این واکنش طبیعیه بنظرتون؟شوهرم برای هدیه عروسی همکارم اصرار داشت که پونصد تومن! کافیه ولی من گفتم خیلییی زشته و یه تومن دادم و برا همین کلا توو قیافس مبگه نظر من مهم نیس!

جالب تراینکه این مبلغو اصن از پول خودم دادم! این الان واقعا ناراحتی داره؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ما خانوم ها هم وقتی شوهرمون به یکی زیادی کادو میده خوشمون نمیاد و وقتی بگه پول خودمه بیشتر بدمون میاد اما میشه با زبون خوب گفت مثلا اینکه طرف فلان سال برای ما ربع سکه اورد من تازه الان به خاطر گرونی دارم یک سوم میدم بهش نمیشه کمتر داد که زشنه اینجوری حرف بزنید طرف قانع بشه نه با دعوا و پول خودمه به تو جه

خوب ما خانوم ها هم وقتی شوهرمون به یکی زیادی کادو میده خوشمون نمیاد و وقتی بگه پول خودمه بیشتر بدمون ...

اخه اون مسئول تامین مخارج خونه اس و پولش مشترک خذج میشه ولی من چون کارای خونه روهم انجام میدم دیگه حقوقم مال خودمه.. و واقعا پونصد کمه

اخه اون مسئول تامین مخارج خونه اس و پولش مشترک خذج میشه ولی من چون کارای خونه روهم انجام میدم دیگه ح ...

اگه سبک زندگیتون اینه من کمتر مردی دیدم اینجوری راضی باشه که تمام مخارج رو بده زن هم بذاره بره سر کار کل پولش واسه خودش خود دانید من ننیدونم واقعا