2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیابد لطفا

39 بازدید | 12 پست

خانوما دخترم شیش ماه و ۲۰روزشه دو هفتس خیلی بد خلق شده بد خواب شده تنها بازی نمیکنه مدام داره غر میزنم گوشاشو می‌کشه تو خواب آنقدر ول میزنم ک بیدار میشه یا تو اوج خواب پستونکش و از دهنش می‌کشه بیرون خوابش میپره و بیدار میشه.یا خوابش میاد مقاومت می‌کنه واسه خوابیدن .خیلی کلافم دارم میمیرم از بی خوابی چیکار کنم

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره دندون درمیاره بی قراریش ازاونه

فک نکنم دندونش باشه لثه هاش هیچ تغیری نکردن

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
داره دندون درمیاره احتمال خیلی زیاد باید مدارا کنی دیگه واسه هر دندون همین داستان و داری

من به جهنم خودش و از خواب بیدار می‌کنه خوابش میاد نمی‌خوابه 

زمانای ک گریه میکنه لثه هاشو بمال ببین اروم میگیره

گریه نمیکنه در حال غر زدنه 

احتمالا از دندونش باشه،ببین اگ لثش ملتهب شده با انگشت آغشته ب شربت دیفن هیدرامین لثشو ماساژ بده،پیازچه درسته با ریشش بزار فریزر یخ بزنه،بده دستش بکشه ب لثش تا دندونش دربیاد

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
پس خدا نکرده گوشاش عفونت نداره.ب پهلو شیر میدی بهش 

نه عادت ندارم به پهلو طاق باز میخوره

احتمالا از دندونش باشه،ببین اگ لثش ملتهب شده با انگشت آغشته ب شربت دیفن هیدرامین لثشو ماساژ بده،پیاز ...

نه عزیزم لثه هاش هیچ تغیری نکردن

من به جهنم خودش و از خواب بیدار می‌کنه خوابش میاد نمی‌خوابه 

براش لیسک بگیر از داروخونه با فشار دادن اون دردش انگار کمتر میشه بعد هم اگر میبینی دردش خیلی زیاد ژل دندون درد مخصوص کودک هست از داروخونه بگیر خیلی کم بزن سر انگشتت بمال رو لثه هاش درد و کم میکنه اما خیلی نباید زیاده روی کنی 

خودتم اگر میتونی بسپارش دست کسی چند ساعتی در روز استراحت کن