سلام دوستان من از اونجایی که تازه باردار شدم هنوز به هیشکی نگفتیم الان خواهرشوهرم گیرداده که بیا موهامو رنگومش کن اخه قراره منم عروسی برم بد میشه بگم بی حالم به نظرتون چی بکم بهش میدونم ضرر داره ؟؟
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو دستام رنگی میشه میخوام برم عروسی نمیتونم.یا مثلا بگو ن ن دستت درد نکنه از الکی بگو اخرین بار مو فلانی رو رنگ کردم رنگ دیگه ای شده کلی غر زده ب جونم دیگه برا مامان خودمم رنگ نمیکنم
الان اول بارداریته اگه بوی رنگ بهت بخوره ن تنها برای خودت باعث میشه نایژک های بینی بچتم خوب تشکیل نشه.تو شرایط خیلی حادش ولی برا شما حتی اگه ی درصدم مشکوکی نکن ..