2777
2789
عنوان

راجع به زگیل توروخدابیاید

444 بازدید | 33 پست

من توآذرماه دوباررابطه داشتم ولی با ک

اون دوباره هم ۷ روزفاصله داشت

باردوم روزبعدش نزدیک موعدپریودیم بودوپریودشدم

بعداون عمل کیسه صفراداشتم

الان باید۱۶ ام میشدم هنوزکه هنوزه نشدم

دیشب بااینکه احتمال بارداری صفربودتوذهنم ولی بی بی زدم قشنگ منفی منفی بود

اماحالاراجع به زگیل خوندم توخانمایه دلیلش پریودنشدنه

دوستان اون آقاکه باهاش بودم شوهرسابقمه یعنی اونموقع هنوزصیغه طلاق جاری نشده بود،توروخداسرزنشم نکنیداشتباه کردم ولی الانم نمیتونم به کسی ازخانوادم بگم اما شوهرسابقم گفت حالامیری برو ولی بابت اون قضیه اگه خدایی نکرده به مشکل خوردی بهم بگو

من چکارکنم؟؟؟حتی نمیدونم دارم یانه😭😭

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اقا زگیل داشت؟

بله ولی اصلاحادنبود وباک رابطه انجام شد

میدونم بی احتیاطی کردم واسه دوست داشتن زیادتن به این خواسته دادم😔😔😔

میکاپ آرتیست مشهد_mua

زگیل علامت زیاد داره و فقط با پریود نشدن نمیشه گفت زگیل دایی مگه اینکه اون آقا داشته باشه 

بعد یه سوال خیلی کنجکاو شوم شما وقتی میخواستی طلاق بگیرین چرا رابطه جنسی داشتین 

وقتی صیغه طلاق جاری نشده بود ینی شوهرت بوده اون زمات دیگه

چرا باید کسی سرزنشت کنه؟

بابت این مسائل هم لازم نیست به کسی جواب پس بدی برو پیش متخصص تا حل شه 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
زگیل علامت زیاد داره و فقط با پریود نشدن نمیشه گفت زگیل دایی مگه اینکه اون آقا داشته باشه  بعد ...

بله شوهرم داشت که میگم شایدازاونه آخه من سابقه ابنقدردیرشدن هیچوقت نداشتم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بله ولی اصلاحادنبود وباک رابطه انجام شد میدونم بی احتیاطی کردم واسه دوست داشتن زیادتن به این خواسته ...

اسی اگه دوست داشت کارت به طلاق نمیکشید ایشالا که چیزی نیست پریودمیشی مال استرسته

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
وقتی صیغه طلاق جاری نشده بود ینی شوهرت بوده اون زمات دیگه چرا باید کسی سرزنشت کنه؟ بابت این مسائل ...

بله ولی خانوادم بعدامیگن اومدی خونه ماواسه طلاق بعداین وسط رفتی پیشش واینه که بده

میکاپ آرتیست مشهد_mua