2777
2789

من پسرم شش ماهشه بعضی شبا که چیزنفاخ خودم میخوردم به خاطر دل درد قطره دایمتیکون یا کولیک ایز میدادم که شب گریه نکنه ولی بازم فایده نداشت حتی شبایی که چیزنفاخ نمیخوردم بچم تاخود صبح همش ده دقیقه یه ربع بیدارمیشد به زورمیخوابوندمش بازم بیدارمیشد یعنی تا صبح سیصدبار گریه وبیدارمیشد دیروز دایمتیکون داروخانه نداشت قطره کولیک پد داد ازشب که بهش دادم خورد مثل قرص خواب بود براش تاساعت شش صبح حتی یکبار بیدارنشد گفتم براتون بگم اگه بچه هاتون کولیک دارن بدین بخورن تازه داروخانه گفت این همون قطره دایمتیکونه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خداامواتتو بیامرزه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بچه ها کولیک میگیرن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من هر چی میدادم تاثیر نداشت هیچی

من اولین با ربود دادم. شایدم خیلی دادم 😅😅فک کنم یه بیست سی قطره دادم. ولی شمامرتب روری سه چهارباربده 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چرا بچه ها کولیک میگیرن

چون روهاشون میخوادتشکیل بشه درد میگیره واینک چیزنفاخ میخوریم رواونام تاثیرداره 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

رو هر بچه ای یه تاثیر متفاوت دارن داروها.مثلا یکی به من کولیک از بگیر عالیه .گرفتم اصلا فایده نداشت یکی گفت کولیک اِید خوبه.اونو گرفتم آب روی آتیش بود.با کاراوی میکسچیر که دیگه خیلی خوب میشد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
کولیکیدمنظورته؟ مثل کولیکز اماایرانیشه..منم میدادم آروم میشد بااهورانی نی

نه کولیک پد

رو هر بچه ای یه تاثیر متفاوت دارن داروها.مثلا یکی به من کولیک از بگیر عالیه .گرفتم اصلا فایده نداشت ...

من هیچی روی بچه هام تاثیرنداشت حالا یه بار دیدم این خوب بود