2777
2789
عنوان

حس میکنم قراره مادرم بمیره

736 بازدید | 20 پست

بچه ها تقریبا دوماه پیش مادربزرگم فوت کرد منم کم و بیش بهش وابسته بودم و فوتش واسه هممون غیر قابل باور بود. تا یه مدت خیلی طولانی شوکه بودیم هممون اینقدری که من هنوزم باور نکردم. بعد از اون خیلی دلشوره دارم که مامانم هم فوت کنه. چند روز پیش خواب دیدم مامانم داره موهامو کوتاه میکنه. دیشبم اینقدر استرس کشیدم ساعت چهار خوابم برد بعد خواب دیدم داریم واسش بنر نصب میکنیم ساعت هشت اینا بود بیدار شدم. چیکار کنم به نظرتون 

برایرفع بلا،صدقه بنداز

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که دور از جونشون خدا نکنه. بعدم دوست خوبم طبیعیه بعد از دست دادن ها ترس بیشتر به جون ادم میفته.به این چیزا فکر نکن و انرژیش و جذب نکن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

تنشون سلامت باشه تا خدانخواد اتفاقی نمیفته الانم این حس فقط بخاطر قضیه مادربزرگ‌خدابیامرزتون هست خوابات هم حاصل افکار روزانه تون هست

نگران نباش عزیزم 😍😍

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️