2777
2789
عنوان

علت این رفتارها چی میتونه باشه

114 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها من ۵ ماهه زایمان کردم از وقتی زایمان کردم شوهرم خیلی بد شده باهام خیلی اذیتم میکنه مثلا یه کاری داره انجام میده نمیتونه میاد اعصابما میریزه بهم دائم بهم متلک میندازه من بخاطر زایمانم ۵ کیلو اضافه وزن دارم باور کنید بازم با این پنج کیلو چاق نیستم و قیافمم تغییر نکرد و بگم به خودم نمیرسم اینجور نیست خیلی اهمیت به ظاهرم میدم شوهرم  دائم میزنه تو سرم با اینکه تازگییا رژیم گرفتم ولی خوب طول میکشه تا مثل اولم بشم دست خودم نیست من اصلا فرصت ورزش را ندارم وقتایی که منو بچه خونه ایم نمیاد خونه وقتایی هم که خودش خونست میخواد منو ببره بزاره خونه مامانم که منم سعی میکنم نرم وقتی نمیرم اینقدر زندگی را زهرمارم میکنه از وقتی هم زایمان کردم مادرشوهرم خیلی شوهرم را لوس میکنه روزی چندبار زنگ میزنه قربونش میره و خیلی بهش محبت میکنه منم واقعا برای بچه داری دست تنهام وقتایی که بچم مریضه اصلا نه شوهرم کارش داره نه مادرش یوقت سراغ بگیره مامان خودمم دیسک گردن داره زیاد نمیرم خونش و ازش نمیخوام برام کاری کنه واقعا دست تنهام و واقعا فحشایی که شوهرم بهم میده منو آزار میده باور کنید منتظرم شبها بچم بخوابه و فقط گریه کنم منتظره منو تحقیر کنه و الکی دعوا راه بندازه خیلی اعصابما میریزه بهم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف بچم خیلی ناارامه و سختمه از یه طرفم شوهرم واقعا ازارم میده 

واقعا نمیدونی این اتفاقا برای چیه؟ 

یه نگاع از بالا بنداز . 

یه زن که‌مادر یه کودکه و پدر اون کودک هم شوهر همون مادره توسط اون مرد تحقیر میشه حتی در خصوص طبیعی ترین‌چیز یعنی طبیعتِ بدنش و اضافه وزن بعد زایمان ک طبیعیه گاها!!!  نت نستم تمام موضوع تاپیکو بخونم حالم بد شد . شب خوش . کشا بخورده ادما ارزش خودشونو بدونن با همچین موجودی چطور ب خودت اجازه دادی یه بجه بدنیا بیاری . امان از درد و‌جامعه ی لول پایین . اون بچه چ خواهد کشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونی این اتفاقا برای چیه؟  یه نگاع از بالا بنداز .  یه زن که‌مادر یه کودکه و پد ...

عزیزم تو با این حرفات داغ دلشو بیشتر تازه کردی بدبخت اومد کمی درد و دل کنه و بعد اینکه اگه دقت کنی نوشته بعد زایمان شوهرم اخلاقش ایطور شده

عزیزم تو با این حرفات داغ دلشو بیشتر تازه کردی بدبخت اومد کمی درد و دل کنه و بعد اینکه اگه دقت کنی ن ...

بله درسته از بعد زایمان من اینجور شده قبلش خیلی سلامتی بچم مهم بود با کوچکترین مشکلی با من میومد که بریم دکتر چون من بعد دوتا سقط باردار شدم خیلی هواما داشت مشکلی پیش نیاد 

بشین منطقی حرف بزن باهاش بگو از من ناراحتی  چی میخوای چرا همچین رفتار میکنی

اصلا اجازه نمیده باهاش حرف بزنم تا یه چیز میگم و بهش میگم چته چرا اینجور میکنی  شروع میکنه بهم فحش دادن دایم بهم میگه عوضی بیشعور من نمیتونم جوابشا بدم دلم میشکنه

اصلا اجازه نمیده باهاش حرف بزنم تا یه چیز میگم و بهش میگم چته چرا اینجور میکنی  شروع میکنه بهم ...

مواظب سلامتیه خودت باش و نشنیده بگیر محبتتو بکن کاراتو بکن سکوت کن ب خودت برس ..فیلم ببینید ازش متفاوت پذیرایی کن شاید تغییر کرد ...

شاید بیرون مشکلی داره سر تو خالی میکنه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
مواظب سلامتیه خودت باش و نشنیده بگیر محبتتو بکن کاراتو بکن سکوت کن ب خودت برس ..فیلم ببینید ازش متفا ...

ممنون عزیزم برام دعا کن راست میگی سعی میکنم بیخیال باشم اولین قدمم امشب بود  که من اصلا کاری نداشتم یه وسیلشا گم کرده بود اومد شروع کرد منو فحش دادن جای خودم و بچم را جدا کردم قبلا تو هال میخوابیدیم پیشش اومدم اتاق بخوابیم چون واقعا بچم میترسه از صداش و شوکه میشه یهو امشب بخاطر صداش از خواب پرید و تا الان نا ارامی کرد 

ممنون عزیزم برام دعا کن راست میگی سعی میکنم بیخیال باشم اولین قدمم امشب بود  که من اصلا کاری ند ...

وقتی نمیتونی کاری بکنی سعی کن سپر بگیری جلوت بی خیال باشی آسیب روانی نمیخوری 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨