2777
2789
عنوان

شوهرم خوابه گوشیشو چک کردم حالم خیلی بده کاش نمیدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 91 پست
بیکاری😐😐😐😐خب ببینه....اینجیزاواقعاناراحتی نداره ها

یعنی چی اخه من خیلی حساسم همش فکرمیکنم وقتایی که باهم رابطه داشتیم به اونا فکرمیکرده

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش اشتباه کردم شب وقتی خواب بود گدشیشو چک کردم بعد باهاش دعوا کردم پر رو شده فیس ایدی گذاشته دیگه نمیتونم برم تو گوشیش .اصلا بهش چیزی نگو 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
یعنی چی اخه من خیلی حساسم همش فکرمیکنم وقتایی که باهم رابطه داشتیم به اونا فکرمیکرده

خب بکنه

حالامثلا فردا بهش بگی نبین

فقط یادمیگیره دفعه بعدببینه وپاک کنه

بعدم توکه نمیتونی فکرشوکنترل کنی

من نمیدونم چرافکرمیکنین باازدواج.   طرف باید به اسارتتون دربیاد

والاانگار بچه ۷ساله ست اینجوری نگرانه

شما واقعا انگار نمیفهمید اگه بچم میدید مشکلی نداشتم ولی شوهرمه باهام رابطه داره چرا باید ببینه

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
وا چقد بیخیال

باورکن مابیخیال نیستیم

شماحساسی

بچه ۷ساله که ننشسته فیلم ناجورببینه

یه آدم عاقل وبالع وکانلاتوجیه به اندام زنو روابط جنسی نشسته دیده

ولش کن

انگارنه انگار