2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12088 بازدید | 40 پست
آخی خیلی سخته .  دختر من شیر نمیخورد من خیلی اذیت شدم تا سینه بگیزه بعدشم زردی داشت . ولی بچه ا ...

من ۳۴هفته زایمان کردم،دخترم ۱۱ روز nicu بود 

الآنم داره دندون درمیاره درگیر اونم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه یه سوال بپرسم ؟؟؟ واقعا درسته بعد رایمان طبیعی خیلی واژن آدم گشاد میشه و شکلش بهم میریزه

نمیدونم هنو رابطه نداشتم اما خیلی میسوزه حتی نمیتونم ب بچه رسیدگی کنم کی گفته بعد زایمان طبیعی راحتی

من عاشق اینم طبیعی بیارممم

اما بعضیا میگن خیلی درد داره

موندم

وقتی میبینم اینجوری  ینی بعقیه تونستن تحمل کنن من چی ازاونا کم دارم ک نتونم. تازه الان دکتر بیهوشی امپول میزنه تو کمر درد قبل زایمان رو میبره کسی اطلاعاتی داره بگ بهم  ممنون

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
نمیدونم هنو رابطه نداشتم اما خیلی میسوزه حتی نمیتونم ب بچه رسیدگی کنم کی گفته بعد زایمان طبیعی راحتی

احتمالا یا زیاد بخیه خوردی یا بد بخیه زده وگرنه بعد۱۵ روز دیگه نباید بخیه ها بسوزه

احتمالا یا زیاد بخیه خوردی یا بد بخیه زده وگرنه بعد۱۵ روز دیگه نباید بخیه ها بسوزه

دکترم ک کارش عالیه نمیدونم چندتا خوردم اما گف نسبت ب اینکه زایمان اولته کم خوردی دیگ نمیدونم فردا میرم مطب

اشکال نداره تجربه شد برات منم اولی و تو بیمارستان دولتی زایمان کردم دومیو تو خصوصی اصلا قابل مقای ...

آره واقعا . تجربه شد

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

قدم نورسیده تون مبارک،بیمارستان هایی که تامین اجتماعی هستن واقعا اذیت میکنن و رسیدگیشون افتضاحه،دختر همه من سزارین تامین اجتماعی شهریار بود انقد حالش بعد عمل بد بود نمی اومدن بگن زنده ای مرده ای حتی پد و زیر اندازم خود مادرش عوض میکرد براش بنده خدا خیلی اذیت شد

خا اوکی ولی زایمان طبیعی خیلی چندشو بده😐💔فقط نمیدونم تو این نینی سایت چرا انقد طرفدار داره

وای نگو چندش 

طبیعته ی زنه 

من که از زایمانم لذت بردم 😍

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت