2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12088 بازدید | 40 پست
بخاطر اپیدورال بعد از زایمان درد نداشتی؟؟؟ 

اصولا بعد زایمان طبیعی دیگه دردی وجود نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد زایمان یعنی کی؟ الان بخیه هام درد داره فقط 

کمردرد و اینا

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

زایمانم خیلی خوب بود ولی بعد زایمان تا ۳ ماه حالم روحیم خوب نبود . زیاد پیش میومد گریه کنم . 

از بیمارستانی که رفته بودم راضی نبودم 

۳ و ۴ ساعت تنهایی تو ی اتاق درد کشیدم برای هیجکسی مهم نبودم خیلی حس بدی بود 

قطعا ااگه دوباره بخوام زایمان کنم بیمازستان خوب میرم . ماما همرااهمم نیومده بود 

خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت

منم زایمانم طبیعی بود،دوست داشتم زایمانمو 

اصلا شبیه اون چیزای وحشتناکی که میگن نبود برام  

فقط موقعی که سر دخترم داشت میومد تو لگن درد داشتم،اونم درد نبود،فشاری بود که به مقعد وارد میشد 

ولی به محض به دنیا اومدنش همه دردا تموم شد 

بعد زایمان هم که کلا راحت بودم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
زایمانم خیلی خوب بود ولی بعد زایمان تا ۳ ماه حالم روحیم خوب نبود . زیاد پیش میومد گریه کنم .  ...

بله بیمارستان خیلی مهمه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
منم زایمانم طبیعی بود،دوست داشتم زایمانمو  اصلا شبیه اون چیزای وحشتناکی که میگن نبود برام &nbs ...

اصلا وحشتناک نیس . 🌹❤

بله بیمارستان خیلی مهمه 

خیلی 

من خیلی به همسرم گفتم بریم تهران برای زایمان ولی میتزسید میگفت تو راه تو ماشین زایمان میکنی همین شهر خودمون زایمان کن 

ولی بعدش برام بد بود  چون دخترم به محض دنیا اومدن رفت nicu

آخی خیلی سخته .  دختر من شیر نمیخورد من خیلی اذیت شدم تا سینه بگیزه بعدشم زردی داشت . ولی بچه اول خیلی سخته . 

خیلی  من خیلی به همسرم گفتم بریم تهران برای زایمان ولی میتزسید میگفت تو راه تو ماشین زایمان می ...

اشکال نداره تجربه شد برات

منم اولی و تو بیمارستان دولتی زایمان کردم

دومیو تو خصوصی

اصلا قابل مقایسه نیستن

بلانسبت تو دولتی مثل یه حیون باآدم رفتار میکنن