2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين توهبن به قرااان نبود شما داري قران ميخوني بدون اينكه باطنشو بفهمي همينجوري براي اينكه به خاستها ...

درسته من الان مثل سابق نماز وروزه وقران رو رعایت نمیکنم نمیخونم 

ولی قران رو با معنی خوندم و معنی ایه هارو فهمیدم 

قبل ازاینکه حرف بزنی اطلاعاتت رو ببر بالا 

یه بار قران رو بعنوان کتاب داستان روانشناسی هرچیزی 

ترجمشو بخون 

شاید توهم اعتقد پیدا کردی

میگرن داری؟ 🥲🥲🥲🥲

نمیدونم من دردام خیلی زیاده  بخاطر همین نمیدونم منشاشون از چیه انگارکلا بدنم تو زندگی قبلی باهام دشمن بوده😂😑 اما ممکنه میگرنم داشته باشم چون اکثرا سر درد دارم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
من برا بدترین اتفاقات زندگیم خداروشکر کردم  چون حکمتی توش بوده

منم تو سخت ترین شرایط بودم و گفتم خدا هست  هیچ وقت کلمات کفر امیزی به زبون نیارید حتی تو سخت ترین شرایط بگین خدا هست صبور باشید ❤

عزیزم قبل از این که وارد تایپکی بشی عنوانش چند بار بخون،

بعضی ادما خودشون فضولن ودوس دارن هر جا که برن فقط یه حرفی زده باشن 

اهمیت نده 

اونی که میخواد بفهمه میفهمه 

اونی هم که نخواد حرفاتو نمیفهمه 

خودتو خسته نکن 

نمیدونم من دردام خیلی زیاده  بخاطر همین نمیدونم منشاشون از چیه انگارکلا بدنم تو زندگی قبلی باها ...

الهی🥺🥲

ان شاءالله خداوند به سلامتی و شادی ابدی، سلامت و شادت کنه عزیزکم❤

من میگرن دارم وقتی گریه کنم هفت جد و آباءم به ردیف از جلو چشمم رد میشن از شدت سردرد👀😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اره میدونم بیماری من نادره کلا همون کنترل شدنشم با یسری قرصه ک خودشون صدتا عوارض داره بخاطر همین من ...

من حسرت غذاخوردن راحت داشتم ؟حسرت یه ثانیه دردنکشیدن ؟حسرت اینکه بهم نگن قرصی؟حسرت اینکه یه دکتر بیماریمو تشخیص بده 

۱۰تا دکتر رفتم تو اصفهان شیراز مشهد تهران 

هیچکدوم تشخیص نداد 

میشه خدا صداتو میشنوه لطفا برام دعا کنی که مشکلم حل شه یه گره خیلی بدی تو زندگیم افتاده من به خدا ...

میشه ابجی 

من مشکلتو دقیق نمیدونم ولی خدا بعضی وقتا صبرتو میخواد من بایه روز دوروز نتیجه ندیدم 

من ۳سال درد کشیدم 

منم تو سخت ترین شرایط بودم و گفتم خدا هست  هیچ وقت کلمات کفر امیزی به زبون نیارید حتی تو سخت تر ...

خداروشکر ایشالا زندگیت همیشه ارامش نسبی داشته باشه چون هیچ جا ارامش مطلق وجود نداره

میشه ابجی  من مشکلتو دقیق نمیدونم ولی خدا بعضی وقتا صبرتو میخواد من بایه روز دوروز نتیجه ندیدم ...

منم حس میکنم میخواد صبرمو بسنجه

ما داشتیم عقد میکردیم اما یهو همه چیز خراب شد

زندگیمو خراب کردن،با دعا و طلسم مارو جدا کردن

هیچکس حرفمو باور نمیکنه،اما به عشقمون به علاقه ای که بینمون بود ذره ای شک نداشتم و ندارم..

همه میگن قسمت نبوده

اما خدا که الکی مهر یکی رو تو دلت نمیندازه بعد ازت بگیره و بقیه هم بذارن پای قسمت

خدا اینقدر بد نیست بندشو عذاب بده با درد جدایی

خدا بد نیست بخواد بندشو اذیت کنه یه کاری کنه دل ببنده بعد همه چیزو بزنه خراب کنه 

الهی🥺🥲 ان شاءالله خداوند به سلامتی و شادی ابدی، سلامت و شادت کنه عزیزکم❤ من میگرن دارم وقتی گریه ...

قربانت عزیز انشالله برای همه سلامتی باشه همیشه اونایی ک این نعمتو دارن خیلی قدرشو نمیدونن و فکر میکنن یچیز عادی و طبیعیع وقتی از دست میره تازه میفهمن بزرگ ترین نعمت همینه ، نه من گریه و بخاطر بیماریم گفتم بیماری ک من دارم باعث استخوان درد و بدن درد میشع اونم همه جای بدن وقتی از نظر روحی بهم بریزم یا گریه کنم دردام چنساعت بعد یا یکی دو روز بعد شدتش چن برابر میشع و واقعا تحملش دگ خیلی سخت میشه برام 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
خداروشکر ایشالا زندگیت همیشه ارامش نسبی داشته باشه چون هیچ جا ارامش مطلق وجود نداره

ولی با خدا بودن باور کن ارامش داره نماز ارامش داره خیلی داره اینکه بگی خدایا بهت امید دارم تو خدای بزرگ منی ارامش داره ❤مخصوصا اگه بعد نماز بگی ❤ توبه بعد از نماز با گریه واسه خدا ارامش داره هیچ وقت ترک نکن دیگ نماز شبم بخون