2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قران توهین نکن خواهشا  کار جادو جنبل کثیف ونجس  قران پاک  اگه اعتقاد نداری چرا ...

اين توهبن به قرااان نبود

شما داري قران ميخوني بدون اينكه باطنشو بفهمي همينجوري براي اينكه به خاستهاي برسي كه فكر ميكني بيشتر از خدا صلاح خودتو ميدوني؟

اعتقاد به هرجي كه از كتاب و تلويزيون و خانواده و...بهمون رسيده  همين اعتقاذ به خدا  ما ا ...

اطلاعاتت رو ببر بالا 

این دیگه قصه اهل بیت نیس قصه ۱۴۰۰سال پیش نیس که کفر بگی 

خداییه که تورو خلق کرده وتا اینجا مواظبت بوده وهمیشه همراهته

اره  میدونی مزمن یعنی درمان قطعی نداره یعنی با دارو و تغییر سبک زندگی کنترل میشه ولی درمان کام ...

اره میدونم بیماری من نادره کلا همون کنترل شدنشم با یسری قرصه ک خودشون صدتا عوارض داره بخاطر همین من ۵ ساله بدون مصرف قرص فقط دارم درد میکشم اونم هر لحظه ... چقدر خوب که خوب شدی ینی میشه منم یروز بدون درد روزمو شروع کنم و شبمو تموم 💔🙃 برا منم دعا کن🤧

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
از ۹ سالگی تا دو سال پیش ک ۲۱ بودم میخوندم واقعا هم نه فقط بخاطر اینک از واجباته فقط برا دل خودم میخ ...

میگرن داری؟ 🥲🥲🥲🥲

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خدا همه رو دوس داره من معجزه دیدم امروز

میشه خدا صداتو میشنوه لطفا برام دعا کنی که مشکلم حل شه

یه گره خیلی بدی تو زندگیم افتاده

من به خدا خیییلی اعتقاد دارم

یکی زندگیمو خراب کرده

میدونم خدا دلش نمیاد زندگیم از هم بپاشه خودش مهرشو به دلم انداخت خودش خواست من دل بدم 

4ماهه صداش میزنم کلی ختم و چله برداشتم

60روز بقره خوندم سنگینی ازمون دور شه

ولی مشکلم حل نمیشه🥺