2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

منم شوهرم خیانت میکنه بهم 

هر مارو نیازی بگی کردم ولی بازم بعد چند وقت میبینم باهمن 

شوهرم همش میگه نه اونطور ک تو فکر می‌کنی نیست من فقط می‌خوام انتقام بگیرم ازش 

این ختم و برمیدارم ب امید اینکه شوهرم درست بشه و اون زن برای همیشه از زندگیمون بره بیرون 

برام دعا کنید 

خدایا شکرت 🌼🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه بدون اعتقادم جواب بده؟ 😑😢

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
سلام ایشون شاید قصدشان بی اعتقاد کردن بقیه افراد به خداوند است یعنی کسی انجام بده و نتیجه نگیره به خ ...

عزیزم حرفتو‌با اعماق وجودم درک میکنم 

به استارتر کاری ندارم از نیست خیر و خوشقلبیش تاپیک زده 

ولی من یه حاجتی داشتم گفتن ۴تا شب جمعه  فلانو بخون محاااله اگر ازتهدقلب بخونی و نتیجه نگیری با اعماق وجودم و تهدقلبم خوندم سومین شب جمعه اتفاقی که ازش وحشت داشتم افتاد

نمازخون بودم الان یکی در میون میخونم اعتقادمو از دست ندادما اما دچار تردید شدم که اصرار شاید نتیجه عکس بده

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
اسی اگه حاجت گرفتم کلی دعات میکنم مریض دارم 

ایشالا حاجت بگیری گلم منم بیماری داشتم خوب شدم 

فقط برا سلامتی مامان بابام دعاکن همین لطف میکنی 

ازته دل بخواه 

بهت میده

عزیزم حرفتو‌با اعماق وجودم درک میکنم  به استارتر کاری ندارم از نیست خیر و خوشقلبیش تاپیک زده&n ...

دقيقا اصلا اين يه نوع كفره 

مكه نميكن خدا صلاح بنده هاشو بيشتر ميدونه ؟تسليم باشين هرجي به نفعتونه اتفاق ميوفته حتما يه درسي داره 

ميخايين جلو كار خدا رو بكيرين

ممنون عزیزم همیشه حاجتروا باشی در جواب دوستانی که میگن از دعاها جواب نمیگیرن دعا عینه آب تمیزیه که ک ...

بعصی وقتا از خدا خیلی میخوایم وصبر نداریم ناامید میشیم 

اما بازم به سمتش برمیگردیم 

من این ختم رو برا حاجت اخرم که گرفتم امید نداشتم فقط میگفتم اخرین تلاشمو کرده باشم بقیش با خدا

ممنونم عزیزم... توروخدا برام دعا کن یه کار خوب پیدا شه  بخدا اگر کار خوب پیدا کنم یه ختم قرآن ...

عزیزمیییی 

یه چیزی یادت بدم انجام میدی؟صدرصد نتیجه میبینی برا کار 

اونم من هر روز انجام میدما