2777
2789
عنوان

اگه به وجود خدا اعتقاد دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14698 بازدید | 373 پست

هی خاهر دس رو دلم نزا که خونه هزار جور التماس کردیم و چله برداشتیم نشد که نشد فک کردم که خدا قهره دیگه هیچی ازش نمیخوام هیجی

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که ادم هر چقد گریه کنی با خدا  حرف بزنی تهش خالی میشی اگه می خوای  ببین وقتی نماز می ...

میدونم نماز باعث میشه ادم اروم شه و منم واقعا اروم میشدم ولی دلم نمیخاد فقط از روی شرع بخونمش گریه برای من خوب نیس بخاطر بیماریم کافیه فقط چن قطره اشک بریزم درسته همون لحظه خ سبک میشم اما خب بعدش واقعا عذاب ده برابری میکشم /:

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
سلام ایشون شاید قصدشان بی اعتقاد کردن بقیه افراد به خداوند است یعنی کسی انجام بده و نتیجه نگیره به خ ...

لطفا زود قضاوت نکن 

بد میبینی تو زندگیت 

چون دل یه نفر رو شکوندی باحرفت

چون اونجور فقط بخاطر منفعتم اعتقاد دارم

با احترام

ولی خود خدا فرموده دعا کنید ائمه فرمودن حتی نمک غذاتونم از ما بخواید چون احتیاج داریم که مدام به خودمون بقبولونیم ما محتاجیم ما هیچ مالکیتی نداریم بخواد درلحظه میگیره بخوادم معجزه وار میده